Decidim – Horitzó 2019

Home / Decidim – Horitzó 2019

Estem generant el programa per governar i canviar Premià de Mar entre tots i totes.

Entra a decidim.cridapremianenca.cat i comença a participar!

 

A Crida Premianenca creiem fermament que la veu de la ciutadania és molt important. Entenem que el nostre paper és fer d’enllaç entre el carrer (la ciutadania, les entitats, els moviments socials, etc) i la institució. És per aquest motiu que sempre hem intentat recollir els problemes de la gent i traslladar-los a l’Ajuntament per tal de resoldre’ls.

Des de la primera vegada que ens vam presentar a les eleccions municipals, el 2011, l’elaboració del nostre programa ha estat un treball en equip i obert a les aportacions de la ciutadania. El 2015, aquesta manera de fer va continuar amb la organització de les jornades C.O.P. (Cooperar, Organitzar i Proposar) i es va ampliar amb una vessant tecnològica: la creació d’un wikiper poder introduir aportacions a través de mitjans digitals.

I ho vam fer de forma que qualsevol podia saber què s’hi parlava, de forma transparent: creiem que aquest exercici és positiu per Premià i que les aportacions són positives per al conjunt del poble i el treball col·lectiu donarà encara més fruits.

Però no ens volem aturar aquí i volem aprofundir en aquesta manera de fer amb el decidim.cridapremianenca.cat, construint conjuntament i en obert amb totes les premianenques que ho vulguin.