En cap cas, Crida considera el pedaç temporal de Premià de Dalt com una segona bressol

Arran de les declaracions de l’alcalde Navarro sobre la signatura amb Premià de Dalt del conveni per utilitzar places d’educació infantil per a infants de 2 anys (I2), des de la Crida Premianenca volem expressar:

Que la materialització de la signatura d’aquest conveni, per poder utilitzar aules de l’Escola Bressol Municipal de Santa Anna – Tió, per donar sortida a la manca de places públiques a Premià de Mar, és fruit del debat i acords de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Premià de Mar representats en la comissió de seguiment de la segona bressol. Per descomptat, també és fruit de la feina feta des de la regidoria d’Ensenyament i els seus tècnics.

Crida Premianenca, igual que la resta de grups municipals hem complert de manera molt escrupolosa l’acord de no fer partidisme polític amb la problemàtica de manca de places públiques de 0 a 3 anys al municipi i treballar conjuntament per cercar una solució temporal per afrontar el curs vinent 24/25 i trobar una solució definitiva pel 25/26, aprofitant un equipament municipal.

Crida estem molestos per l’anunci individual que ha fet l’alcalde Navarro, sense comptar amb la resta de la comissió de seguiment. Creiem que hauria estat més encertat compartir amb la resta de grups aquesta primera bona notícia, mantenint l’actitud de cooperació política acordada per tots el passat d’abril.

Crida, ens hem esforçat i ens esforçàrem a evitar el partidisme polític treballant, des de l’oposició, tal com fa molts mesos que estan fent els nostres regidors, per garantir una segona bressol municipal 100% pública, amb treballadors amb condicions dignes i un equipament municipal de qualitat per a l’alumnat de 0 a 3 anys. Volem recordar que en pocs mesos hem aconseguit que el govern municipal abandonés l’estratègia d’externalitzar una futura segona bressol, per incorporar-se, fa poc temps, al consens polític d’apostar per una segona bressol de gestió pública. En aquest sentit, Crida ens sentim partícips d’aquest canvi positiu de postura per part del govern i volem fer valdre la tasca dels grups de l’oposició per millorar els serveis públics.

Crida, volem manifestar que la comissió de seguiment de la segona bressol, de la que formem part, està unida políticament per fer tot el possible perquè l’abril del 2025 s’incorporin a l’oferta de l’Ajuntament, en el període de preinscripció, les noves places de la segona bressol. Per això insistim i traslladem a l’alcalde Navarro la necessitat de procurar mantenir una actitud menys protagonista i respectar l’acord de tots els grups municipal per assolir un objectiu comú. Tampoc compartim els comentaris de l’alcalde dirigits a les famílies que mereixen una actitud més respectuosa cap a la seva situació i el seu dret legítim a la reivindicació.

Per últim, en cap cas, Crida considera el pedaç temporal de Premià de Dalt com una segona bressol, tal com afirma, creiem que equivocadament, l’alcalde Navarro. Queda molta feina per fer! Les famílies sense bressol es mereixen deixar els anuncis improvisats i les celebracions polítiques per a quan definitivament puguem inaugurar una veritable segona bressol municipal i començar a treballar per a una tercera i les que facin falta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.