Convocatoria Assemblea

Segona Assemblea Oberta: 28 de Novembre 2015.

Des de Crida seguim pensant que la participació real la fem entre totes i tots, a peu de carrer i, perquè no, a peu d’escola pública. Seguint el format d’assemblees obertes de carrer Activem-nos! vam treballar tres blocs bàsics en la segona trobada:

  • Rendició de comptes i objectius de futur: les regidores informaren sobre la tasca dins i fora la institució duta a terme els darrers mesos. Mitjançant diverses dinàmiques i debats, es valorà aquesta tasca i entre totes vam definir quins han d’ésser els objectius immediats de Crida d’ara en endavant.
  • Assemblea temàtica: conjugant la tríada territori, mobilitat, i façana marítima es van debatre els reptes que tenim com a poble en l’actualitat, fou el moment per aportar idees i accions. I per facilitar-ho, vam comptar amb la presència de persones vinculades a diverses entitats que lluiten en aquests àmbits: Preservem el Maresme, la Plataforma Estació Premià i la Plataforma Cívica Premià Port.

 

Acta online
—————————————————————————————————————–
Primera Assemblea Oberta de 27 de Juny 2015

Vam fer una crida a totes les premianenques i premianencs que volen activar un canvi polític des de Premià de Mar per participar a l’assemblea oberta que convocàvem 19 de juny a les 19:30h a la Plaça de l’Ajuntament.

Les darreres eleccions han configurat un nou escenari polític municipal. La Crida Premianenca amb 1881 vots i doblant el nombre de regidors a 4 és la segona força política en un consistori on els qui havien governat han perdut representació. S’ha activat un procés de canvi on encara hi ha feina per fer i que no serà possible sense una àmplia participació.

Hem fet una campanya on dèiem “governem-nos!” perquè la política institucional és una part més d’un projecte de ruptura a escala local que s’ha de basar en la participació i l’arrelament per la base. Crida no creu en un municipalisme entès com una activitat restringida a l’àmbit de l’ajuntament, hem d’activar-nos al carrer, ens hem d’enfortir com a poble que debat i decideix col·lectivament. Després de votar cal participar.

Aquesta primera assemblea oberta tenia el propòsit de compartir i recollir impressions sobre el nou escenari polític; aportar idees i propostes sobre les prioritats d’actuació a Premià de Mar i encaminar el paper que ha de tenir la Crida com activador de la participació.

Imatges de la primera assemblea