+Crida +Premià de Mar

 

Volem un canvi de rumb. El model de poble del govern CIU-PSC està esgotat, i creiem necessari un govern alternatiu que lligui el carrer, les persones i l’Ajuntament. No volem una ciutat sotmesa al mercat immobiliari mentre els preus del lloguer expulsen veïns, no volem grans superfícies que destrueixen llocs de treball al petit comerç. Volem un model de poble on es pugui viure amb dignitat i en comunitat, afavorint els serveis públics, l’ensenyament, la sanitat, l’habitatge, l’economia social i la preservació de l’entorn natural contra l’especulació urbanística.

Crida garanteix aquest canvi. La necessitat de capgirar les coses requereix una proposta alternativa i Crida Premianenca, segona formació política del consistori, és un espai arrelat al teixit social de Premià i clara representació institucional que està en condicions de liderar la nova etapa.

Un projecte que representa una forma de fer política diferent. La Crida és un espai de confluència que ha compaginat la tasca a l’Ajuntament amb la participació en les lluites socials, els moviments i les entitats on es manifesten les reivindicacions de l’ecologisme, el republicanisme, el feminisme i la justícia social. I ho ha fet promovent la regeneració democràtica, la transparència i la participació col·lectiva.

Treballem amb la perspectiva del 2019. Tenim un bon instrument i la possibilitat de dotar-lo de més dinamisme i força. Per a fer-ho possible necessitem més Crida, més mobilització popular i més determinació col·lectiva. Per això volem donar un nou impuls al projecte de la Crida, fent-lo més obert i efectiu, sumant persones de diferent sensibilitat política que comparteixin la inquietud per millorar Premià i crear un ampli moviment en defensa dels valors d’igualtat, llibertat i justícia social.

Més Crida, més Premià de Mar! 

Omple el formulari per rebre les convocatòries de +Crida i dona suport a la candidatura municipalista! 

 

Hi ha 52 signatures!!