Mocions, precs i preguntes de 2015

MOCIONS 2015

Desembre 2015

– Moció presentada pels grups municipals ICV-EUiA-E, ERC-JxP i CP-PA sobre la disminució de ràtio dels alumnes de P3. – Aprovada A favor: ICV-EUiA-E, CP-PA, ERC-JxP, CiU, PSC, PP, C’s.


– Moció presentada pel grup municipal CP-PA per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat i ecològics al municipi. – No aprovada A favor: ICV-EUiA-E, CP-PA, ERC-JxP. En contra: CiU, PSC, C’s, PP.


– Moció presentada pel grup municipal CP-PA per la creació d’una taula de treball sobre gènere. – Aprovada A favor:  ICV-EUiA-E, CP-PA, ERC-JxP, CiU, PSC, PP, C’s.


Novembre 2015

 Moció presentada pel grup municipal CP-PA en suport a la iniciativa legislativa popular per una llei del sistema educatiu de Catalunya. – No aprovada A favor: ICV-EUiA-E, CP-PA, ERC-JxP. En contra: CiU, C’s, PP. Abstenció: PSC.

– Moció presentada pels grups municipals CiU, CP-PA i ERC-JxP de suport a la resolució 1-XI del Parlament de Catalunya. – Aprovada  A favor: CiU, CP-PA, ERC-JxP. En contra: ICV-EUiA-E, PP. Abstenció: 1 regidor de CiU.


– Moció per ajuda d’emergència als camps de refugiats sahrauís per la catàstrofe humanitària que viuen després de les pluges torrencials d’aquest mes d’octubre. – Aprovada A favor:  ICV-EUiA-E, CP-PA, ERC-JxP, CiU, PSC, C’s. Abstenció: PP.


Octubre 2015

– Moció que presenta CP-PA per les represàlies judicials derivades del 9N.  Aprovada A favor:  ICV-EUiA-E, CP-PA, ERC-JxP. En contra: PSC, C’s, PP. Abstenció: CiU.

Setembre 2015

– Moció a petició de la plataforma ciutadana per un nou model de la gestió del litoral al Maresme  Aprovada A favor:  ICV-EUiA-E, CP-PA, ERC-JxP, C’s. En contra: CiU, PP. Abstenció: PSC. (llegir manifest)

 – Moció presentada pel grup municipal CP-PA en suport al plebiscit del 27 de setembre  – No aprovada A favor: CP-PA, ERC-JxP. En contra: C’s, PSC, ICV-EUiA-E, PP. Abstenció: CiU.

– Moció presentada pels grups municipals ICV-EUiA-E i CP-PA per integrar el nostre municipi a la xarxa de ciutats refugi – Aprovada A favor: CP-PA, ERC-JxP, C’s, PSC, ICV-EUiA-E, PP, CiU.


Juliol 2015

– Moció a petició de la plataforma ciutadana per un nou model de la gestió del litoral al Maresme  No aprovada (llegir manifest) A favor: CP-PA, PSC, ICV-EUiA-E. En contra: C’s, PP, CiU. Abstenció: ERC-JxP.

Moció en nom de l’AMPA de l’Escola Mar Nova per la resolució del conflicte a l’Escola i el manteniment del projecte educatiu d’aquesta Aprovada A favor: CP-PA, ERC-JxP, C’s, ICV-EUiA-E. En contra: PSC, PP, CiU.

– Moció sobre qüestions de mobilitat,peatonalització i revitalització econòmica – No aprovada A favor: CP-PA, ICV-EUiA-E. En contra: C’s, PSC, ERC, PP, CiU.PRECS i PREGUNTES 2015


Desembre 2015


– Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA sobre el Reglament de participació ciutadana. 


– Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA sobre les accions empreses pel govern en relació a la recollida de sorres acumulades en rieres i torrents.


Octubre 2015

 Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA sobre les accions empreses pel govern en relació a la preservació del litoral maresmenc.

– Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA sobre les accions empreses pel govern en relació a l’acollida municipal de persones refugiades.


Setembre 2015

– Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA sobre el nou edifici municipal i de Sorli de Ca l’Escoda. 

– Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA sobre l’estat de deixadesa dels carrers de Premià de Mar i les deficiències del servei. 

– Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA sobre les accions empreses pel govern en torn a la situació de risc del projecte educatiu de l’escola Mar Nova.

– Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA sobre les accions empreses pel govern en relació al conflicte laboral amb un treballador de l’empresa SECE.


Juliol 2015

– Pregunta i prec per l’acomiadament d’un treballador de l’empresa concessionària SECE S.A.

– Pregunta i prec sobre la presència del vaixell draga a les costes de Premià de Mar.


– Pregunta A petició de la plataforma en defensa de l’estació sobre les properes obres de millora d’aquest espai