Programa 2015

Per Sant Jordi de 2017 Crida Premianca ha editat una revista per fer balanç de la feina feta a mig mandat, explicar les principals propostes treballades i marcar-nos objectius pels següents dos anys. Podeu llegir-la en format issuu o descarregar-la.

També podeu trobar el programa complet de la Crida Premianenca, estructurat en 5 eixos i 25 línies estratègiques que es concreten en 163 propostes sorgides d’un procés participatiu obert en el qual han participat moltes persones (vegeu com ho hem fet).

A Crida Premianenca entenem que un programa electoral és un document flexible, dinàmic, viu i que, per tant, muta amb el temps, adaptant-se a l’evolució de la realitat i a les situacions que col·lectivament haguem d’afrontar. Però aquests són els eixos sobre els quals volem treballar durant la legislatura 2015-2019 i aquestes són les propostes de partida per transformar Premià de Mar.

Si voleu podeu descarregar el programa en PDF, veure’l a la web enformat issuu o descarregar una selecció de propostes (o llegir-les en format issuu).