2011 LA CRIDA EN MARXA !

Crida Premianenca es posa en marxa. El projecte de la Crida es fa públic després d’una declaració conjunta de les organitzacions premianenques de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista (RG-EA) i de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i, al mateix temps, s’inspira en les experiències de base impulsades en el marc de les Trobades Alternatives del Baix Maresme.
RG-EA i CUP, abans de l’estiu, van anunciar que renunciaven explicitament a concorrer a les eleccions municipals del 2011 amb les seves sigles per així afavorir un marc més ampli que aglutini al màxim de sensibilitats ciutadanes, d’esquerres, ecologistes, municipalistes i alternatives.
El manifest inicial -primer document públic de la Crida (setembre 2010)- s’ha vist superat per una dinàmica més àmplia que va més enllà de les esmentades organitzacions i, hores d’ara, aglutina a més persones independents interessades en aquesta iniciativa.
La Crida Premianenca vol ser quelcom més que una candidatura electoral. Des de la Crida s’inicia un procés de confluència de premianencs i premianenques que aposten per una idea radicalment diferent del que representa la política municipal i des d’aquesta es vol impulsar un espai sociopolític que s’expressi al carrer i a les urnes, establint un pont i un altaveu entre la societat i l’ajuntament.
La filosofia general de la Crida està reflexada en el seu manifest inicial i el procés està obert, en construcció i desvinculat orgànicament dels grups polítics que li donen suport extern o d’aquells que es vulguin adherir en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.