2011 LA CRIDA EN MARXA !

Crida Premianenca es posa en marxa. El projecte de la Crida es fa públic després d’una declaració conjunta de les organitzacions premianenques de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista (RG-EA) i de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i, al mateix temps, s’inspira en les experiències de base impulsades en el marc de les Trobades Alternatives del Baix Maresme.
RG-EA i CUP, abans de l’estiu, van anunciar que renunciaven explicitament a concorrer a les eleccions municipals del 2011 amb les seves sigles per així afavorir un marc més ampli que aglutini al màxim de sensibilitats ciutadanes, d’esquerres, ecologistes, municipalistes i alternatives.
El manifest inicial -primer document públic de la Crida (setembre 2010)- s’ha vist superat per una dinàmica més àmplia que va més enllà de les esmentades organitzacions i, hores d’ara, aglutina a més persones independents interessades en aquesta iniciativa.
La Crida Premianenca vol ser quelcom més que una candidatura electoral. Des de la Crida s’inicia un procés de confluència de premianencs i premianenques que aposten per una idea radicalment diferent del que representa la política municipal i des d’aquesta es vol impulsar un espai sociopolític que s’expressi al carrer i a les urnes, establint un pont i un altaveu entre la societat i l’ajuntament.
La filosofia general de la Crida està reflexada en el seu manifest inicial i el procés està obert, en construcció i desvinculat orgànicament dels grups polítics que li donen suport extern o d’aquells que es vulguin adherir en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.