Declaració de Des de Bix de suport a Crida Premianenca

Declaració de Des de Baix
Grup de suport de Premià de Mar
 
Davant del projecte iniciat sota la denominació de CRIDA PREMIANENCA al qual s’estan adherint altres  organitzacions locals i persones independents, el grup de la candidatura DES DE BAIX de Premià de Mar recolza aquesta iniciativa amb el desig que esdevingui una alternativa municipalista arrelada socialment, activa en el carrer i que pugui aglutinar més veus entorn d’una candidatura oberta i de base a les properes eleccions municipals.

Des de Baix -Premià de Mar- desembre de 2010

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.