Joan Ribet és escollit finalment alcaldable de la candidatura Crida Premianenca

Joan Ribet Foto: G.A..
Revolta Global abandona la coalició, però la CUP s’hi manté
El militant de la CUP, Joan Ribet, va ser escollit dissabte com a cap de llista de la candidatura Crida Premianenca, que aglutina diversos sectors del municipi. Un que no hi serà, però, és Revolta Global, que va afirmar que abandona la formació per la impossibilitat de transcendir més enllà de les seves sigles. A l’acte de dissabte, una quinzena de persones van escollir Ribet, que estarà acompanyat de Marc Forès, que serà el número 2. Ribet, de 25 anys, és llicenciat en ciències polítiques, està vinculat a la coordinadora De Bòlit i a la comissió de festa major i també ha mostrat el seu rebuig a la regeneració de la platja amb el vaixell draga, que va aturar amb una manifestació. “Ens implicarem en tots els temes, encara que superin les competències municipals”, diu Joan Ribet.
Notícia publicada a El Punt el 29 de març de 2011.

10 thoughts on “Joan Ribet és escollit finalment alcaldable de la candidatura Crida Premianenca

 • Anònim

  sempre és millor un bon politic amb formació universitària de l'especialitat politica que no pas un politic ignorant com passa amb els que hi ha ara.
  La democracia es fa forta amb gent de nivell i el problema que tenim en aquest pais és que molta gent no està preparada i no és un retret però és una cosa que pot ser tinguda a compte.

  Jo diria que heu encertat l'alcaldable.

  Magda

 • Anònim

  Una llastima:
  Jo d'idees properes a l'anarquisme, m'havia sentit atret per projecte, però després d'haver llegit aquest article m'adono que CP no és més que una candidatura més de la CUP, amb un culte al lider propi de l'URRS d'Stalin i no allò que es manifestava en els seus inicis, una veritable llastima.

  Xavi

 • Xavi, et copiem un comentari que acabem de deixar en una altra entrada:

  "La Crida Premianenca és un projecte que sobrepassa els límits de les organitzacions inicials que la van impulsar, CUP i RG. Actualment, aquesta candidatura també està formada per gent que no està en cap organització. A més, cal tenir en compte que el programa electoral de la Crida ha estat elaborat gràcies a la col·laboració de moltes persones de diversos àmbits, molts d'ells independents tant de la CUP com de RG.

  Per tant, entenent que la Crida Premianenca és quelcom més ampli que la CUP, no tindria cap sentit que ens presentéssim sota aquestes darreres sigles."

  Gràcies pel teu interès. Per qualsevol cosa, no dubtis de contactar de nou amb nosaltres.

  Salut!

 • de totes maneres haurieu de comptar amb Solidaritat Catalana per la Independència que són una opció jove i llançada que pot esgarrapar vots de bon caliu i si amb l'extrema esquerra ja no hi esteu per premià es pot unir molta més veu en un gran punt d'unió independentista

 • Mateu,

  Aviat penjarem el nostre programa electoral i farem pública la llista de persones que donaran la cara per la Crida Premianenca a les eleccions municipals del 22 de maig. El programa seguirà obert a nous canvis. Així, et convidem a que hi donis una ullada quan estigui disponible i ens en facis arribar la teva opinió, propostes, etc.

  Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.