La Crida recull propostes i planteja alternatives

Després de la primera sessió programàtica, la Crida està activant un procés de consulta i de recull de propostes en els diversos àmbits. La idea de la Crida és que en aquesta fase anem configurant entre tots i totes un marc comú de debat obert i participatiu. Les línies d’atenció de la Crida apunten en diverses direccions (territori, urbanisme, medi ambient, municipi i crisi, participació, cultura, organització municipal, etc.) i, en aquest sentit, ens adrecem a col·lectius i persones que, des de la seva dedicació i/o experiència, puguin aportar el seu parer. El funcionament del nostre projecte està basat en una estructura oberta i senzilla: el nucli coordinador, les sessions/assemblees programàtiques i les aportacions personals i col·lectives -com les que anem sumant en els darrers dies.
Podeu col·laborar en qualsevol aspecte de la Crida Premianenca (programa, suggeriments, campanya electoral, difusió, etc.) enviant un correu a la següent adreça: [email protected]

6 thoughts on “La Crida recull propostes i planteja alternatives

 • Anònim

  és una bona crida i pot reviscolar la politica de premià de mar.

  esperem que aquesta crida pr. no caigui en el parany de fer com altres partits que sempre prefereixen avantposar els seus interessos i les seves sigles per damunt del poble que volen atendre.

  el que m'agrada de la crida pr. és que quan la veus hi veus idees noves i que teniu un sector molt nou per traballar.

  si manteniu aquest aire nou, sense sigles de partits i ben apropat a gent que estem decebuts encara podrem dir que ha nascut un bri d'esperança premianenca.

  si teniu partits petits dins de la vostra crida que ja han dit la seva , ara vorem quans altres s'ho pensen i fan aquesta il·lusió que pot ser la Crida Premianenca.

  Joan Francesc

 • Moltes gràcies per les teves paraules, Joan Francesc. Esperem no desencaminar-nos de les línies que, fins ara, hem anat traçant i que han fet néixer aquest bri d'esperança que comentes en molts premianencs.

  Per qualsevol cosa, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres.

  Una abraçada!

 • Anònim

  he llegit a "El Punt" que us heu quedat sols. per què,doncs, no us presenteu com la CUP? Voleu fer veure que sou un "moviment" de masses?

 • Benvolgut/da,

  La Crida Premianenca és un projecte que sobrepassa els límits de les organitzacions inicials que la van impulsar, CUP i RG. Actualment, aquesta candidatura també està formada per gent que no està en cap organització. A més, cal tenir en compte que el programa electoral de la Crida ha estat elaborat gràcies a la col·laboració de moltes persones de diversos àmbits, molts d'ells independents tant de la CUP com de RG.

  Per tant, entenent que la Crida Premianenca és quelcom més ampli que la CUP, no tindria cap sentit que ens presentéssim sota aquestes darreres sigles.

 • ahir vaig parlar amb la gent de solidaritat catalana per la independència i em van dir que els agradaria anar amb vosaltres però no sou prou coneguts a la vila, i si parleu amb ells? ho ha gent potent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.