Crida Premianenca proposa una “campanya diferent i original” per arribar a tots els premianencs

L’estampació de 1000 banderes per a penjar a finestres i balcons, seguint la tradició de les banderes pirates i premianenques, marcarà el punt d’inici de la campanya.
Crida Premianenca continua fent feina de preparació de la campanya electoral. L’afany per posar de manifest el seu tarannà rigorosament popular i allunyat de certs convencionalismes, juntament amb el fet de disposar de recursos econòmics limitats, ha aconsellat de dissenyar una campanya electoral molt diferent de la de la resta de partits polítics.
D’una banda, Crida Premianenca estamparà fins a mil banderes per a repartir entre la ciutadania perquè es puguin penjar a balcons i finestres i tenir una presència visual als carrers i barris de la població. La idea prové de la ja tradicional estampació de banderes de Festa Major, i la formació vol remarcar així el seu perfil proper a la ciutadania organitzada, a l’associacionisme del poble i el respecte a les seves tradicions.
Per tal de fer arribar les 210 propostes per canviar Premià que Crida Premianenca ha recollit al seu programa electoral –que ja ha estat publicat al seu blog i s’ha difós a través de les xarxes socials-, la formació prepara diverses accions de carrer en format performance per cridar l’atenció de la ciutadania.
Finalment, l’acte de presentació de la candidatura serà el dijous 5 de maig a les set del vespre al Centre Cívic –el canvi de data és fruit de la disponibilitat de l’equipament-, on s’explicaran les principals característiques del programa i es presentaran tots els candidats de la llista, i serà el punt de partida de la campanya electoral, que s’iniciarà l’endemà, dia 6 de maig, amb l’enganxada dels primers cartells, també amb un format diferent als dels altres partits polítics. Per tal d’informar d’aquest acte, Crida Premianenca instal·larà avui dimecres parades informatives a la gran via de Lluís Companys, on els ciutadans podran llegir el programa electoral i se’ls informarà de l’esdeveniment. També podem avançar que durant la campanya se celebraran xerrades informatives a peu de carrer entorn als principals eixos programàtics i hi haurà un acte central de campanya amb una festa oberta a tots els públics que s’iniciarà al vespre i acabarà de matinada, encara a un espai i data a concretar.
Crida Premianenca, 27 d’abril de 2011

One thought on “Crida Premianenca proposa una “campanya diferent i original” per arribar a tots els premianencs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.