‘Desperta Premià!’ serà l’eslògan de campanya de Crida Premianenca

La formació municipalista publica avui la llista sencera de candidats i anuncia que aquesta setmana publicarà el text íntegre del seu programa electoral.

Crida Premianenca ja ha definit la seva estratègia de campanya i amb ella el seu eslògan de campanya: “Desperta Premià!”. La formació municipalista s’ha decidit per aquest eslògan tan cridaner amb l’objectiu de transmetre a la ciutadania la necessitat de mobilitzar tots aquells ciutadans i col·lectius que creuen en un Premià més actiu, més habitable, més dinàmic, més just i més sostenible. Buscant, doncs, complicitat amb la ciutadania organitzada i implicada amb el present i futur de la ciutat. També utilitzarà el lema “Tu tens la veu, fem-la sentir!”, instant la ciutadania activa a dipositar la confiança en les persones que conformen la llista electoral.

Crida Premianenca publicarà aquesta setmana el programa electoral i ha definit la seva estratègia de campanya. La poca capacitat econòmica de la formació ha obligat a redefinir la seva estratègia, que passarà per potenciar l’ús de xarxes socials per a donar-la a conèixer. Independentment, Crida Premianenca realitzarà l’acte oficial de presentació del programa electoral i de la llista de candidats el proper 29 d’abril al vespre al centre cívic, i té preparats diversos actes polítics a partir del 6 de maig i fins el 20 de maig, entre d’altres una festa central que tindrà lloc el proper divendres 13 de maig.

Entre altres aspectes rellevants, Crida Premianenca ressaltarà la seva capacitat per a fer política de manera diferent a la que ens tenen acostumats la resta de partits polítics. En aquesta línia, els regidors que pugui obtenir Crida a les properes eleccions entendran el seu càrrec com a tasca voluntària (i a la vegada molt professional), temps destinat a la millora de la col·lectivitat a nivell local, i així anunciem per exemple que els sous dels regidors aniran destinats a accions que repercutiran directament a la vida associativa del poble.

Crida Premianenca publicarà aviat el seu programa electoral però vol deixar clar, també, que és un projecte obert i participatiu, perquè el projecte està en construcció permanent. Segur que en els nostres plantejaments encara hi ha mancances, així que sotmetem la construcció progressiva del projecte de Crida Premianenca a les aportacions dels nostres veïns i veïnes.

Crida Premianenca és un projecte emergent que no pretén ser receptacle de males consciències, sinó únicament d’esperança. I diem que és ara el nostre moment perquè Crida Premianenca és un projecte democràtic, constituït per persones que defugen d’entendre la política com una oportunitat econòmica. Un projecte arrelat al territori i fruit de les necessitats del nostre poble, i no una franquícia, com les que altres partits, al nostre entendre, obren per la necessitat de créixer aleatòriament, amb objectius marcats a nivell nacional.

Crida Premianenca, 18 d’abril de 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.