Ja pots conèixer la capçalera de la llista de la Crida!

1. Joan Ribet i Casademunt

Premianenc de 25 anys. Sóc llicenciat en ciències polítiques i recentment he acabat un màster en polítiques de joventut.
He format part de diverses associacions. Des de ben petit he format part del Cau l’Espolsada de Premià de Dalt, primer com a nen i després com a monitor. A l’etapa universitària vaig formar part del sindicat d’estudiants Alternativa Estel. I des de fa molts anys participo activament de la coordinadora de colles de cultura popular i tradicional de Premià de Mar, De Bòlit, primer com a tabaler i actualment com a bastoner.
Pel que fa a la militància política, des de fa quatre anys formo part de la CUP de Premià de Mar, i ara des de fa uns mesos treballo activament per fer ben gran el projecte de la Crida Premianenca, que encapçalo!
Em defineixo com una persona senzilla, treballadora i implicada amb el poble. M’estimo Premià de Mar i això moltes vegades provoca problemes. N’estic fart, de veure com Premià es va convertint cada vegada més en un poble dormitori, un poble que viu d’esquena als joves i als moviments socials i culturals que els mateixos premianencs  i premianenques generem. De veure com l’Ajuntament no mostra cap interès per a la ciutadania organitzada i pel contrari es converteix cada vegada més en un simple organisme administratiu.
Moltes vegades he pensat que ser català i, encara més, ser premianenc és cansat. Que necessito vacances de ser premianenc! Però el lligam cap al poble i les ganes de fer-lo més just, més habitable, més sostenible i més actiu, són motius pels quals he decidit oferir-me com a cap de llista de la Crida, un projecte viu, obert i amb ganes de fer feina per aconseguir que aquest petit gran poble sigui quelcom més especial, amb més caràcter i personalitat pròpia.
I és que ara més que mai tenim l’oportunitat de canviar de rumb. Som l’alternativa necessària a Premià. Ens fem grans i ens ha arribat l’hora de dir la nostra a l’Ajuntament, de tenir veu pròpia, de fer de l’Ajuntament un laboratori d’idees!
Vine amb nosaltres, surt al carrer i participa! 

2. Marc Forés i Matallana

Premianenc de 34 anys, casat i amb dos fills. Vaig estudiar Geografia a la Universitat de Barcelona i sóc tècnic superior en imatge i so per l’IORTV. Sóc fuster de professió i actualment treballo a la nostra població.
He format part de diverses associacions de Premià. Vaig participar del Centre Excursionista de la Salle de Premià i sóc soci fundador de l’equip de futbol de l’Empenta. Fa quatre anys que formo part de la Candidatura d’Unitat Popular de Premià i recentment m’he posat a treballar per la Crida.
Sóc dels que penso que a Premià ens fa falta passar pàgina, que a l’Ajuntament hi fan falta regidors amb empenta, il·lusió i a la vegada contundència per contrarestar l’ambigüitat política a què ens tenen acostumats els diferents governs municipals i les respectives oposicions que han anat passant per la casa gran del poble.
Assumeixo la responsabilitat d’anar de número 2 de la Crida convençut que l’equip que en formem part és capaç de crear discurs i projecte, i que serà clau al nou Ajuntament que surti de les eleccions del 22 de maig. 

3. Nico Bobadilla i Roca

Premianenc de 25 anys. Vaig estudiar Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment estic estudiant Teràpia Gestalt a l’institut Gestalt de Barcelona i un curs de tècnic superior en gestió de projectes per la Universitat de Saragossa.
He estat director del Cau l’Espolsada de Premià de Dalt durant quatre anys i actualment treballo en el món del lleure infantil, juvenil i adult amb accions a Barcelona i al Baix Maresme.
El que m’ha portat a participar activament a la Crida Premianenca és la il·lusió per construir un projecte sòlid alhora que articulat; des d’una manera de ser, coherent i tolerant. Crec que amb aquest pas endavant, el procés fins les eleccions es torna en quelcom interessant i estimulant i, també, replet de nous aprenentatges que m’agradaria compartir amb la resta de premianencs i premianenques.
M’encanta Premià de Mar, m’encanta veure’l des de la Crida Premianenca!!!

4. Sara Montesinos i Pinilla

Premianenca de 21 anys. Sóc estudiant de Periodisme. M’interessen les polítiques socials i són aquestes les que m’han animat a integrar-me i a participar de valent en un moviment com la Crida.
Com a professional de la comunicació, m’adono cada dia més que el poder de la comunicació és molt gran. Les noves tecnologies ens acosten a diferents comunitats i col·lectius que a la vegada ens impregnen de cultura i ens ajuden a forjar la nostra llibertat personal.
Després d’anys de desenganys polítics, considero imprescindible que els joves ens involucrem en la lluita pel canvi, a poc a poc i amb bona lletra, fem córrer la veu!
Si parlant la gent s’entén, comuniquem-nos i millorarem!
5. Mercè Gil i Serra
Premianenca de 22 anys. Sóc tècnica en Dietètica i Nutrició. Actualment, però, treballo amb un grup de guies de muntanya i educadors ambientals a Castellar de n’Hug.
El meu temps lliure el dedico a activitats diverses. L’esport i la natura són una part important de la meva vida quotidiana, així com les relacions amb les persones i la cultura popular.
La Crida em dóna l’oportunitat de veure la nostra vila des d’una perspectiva diferent, la qual cosa m’agrada i m’engresca a participar activament en la millora del poble que m’ha vist néixer. Per tot això i sobretot perquè vull canvis, he decidit entrar a formar part d’aquest gran projecte.

Us volem a tots i totes dins l’Ajuntament! Força i endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.