Acte de presentació de Crida Premianenca

El proper dijous 5 de maig, a les 7 de la tarda, serem al Centre Cívic (C/Esperança, 21) fent la presentació pública de Crida Premianenca. L’acte servirà per a exposar el programa electoral de la candidatura i per a presentar les 26 persones que conformen la llista amb què Crida Premianenca concorrerà als comicis del 22 de maig. Clourem l’acte amb un petit refrigeri perquè puguem compartir comentaris i opinions entre tots els assistents.
Podeu confirmar assistència a l’esdeveniment creat a la xarxa social Facebook: “Presentació de candidats i programa de Crida Premianenca“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.