Comunicat d’agraïment

En primer lloc, gràcies.

Ja han passat més de 48 hores des que vam conèixer el resultat de les eleccions municipals del 2011. Crida Premianenca, amb 1.074 vots, ha aconseguit la representació de dos dels seus membres a l’Ajuntament de Premià de Mar.

La situació política no ens agrada. Fa temps que sentim una empenta per canviar les coses i ara ha arribat el moment. Creiem que l’acció neix de cadascú i, considerant que fins ara ningú no ens representava, hem decidit prendre’n part. Som més de vint persones les que, de mesos ençà, creiem en aquest projecte. Hi ha hagut moments tensos, moments alegres i moments en què hem estat a punt d’abandonar-ho tot. No ha estat fàcil arribar fins aquí. No som més que persones i la situació de vegades ha estat complicada. Avui, després de veure tot el nostre esforç reconegut, ens alegrem de no haver llençat la tovallola.

Han estat tardes senceres les que hem passat debatent el programa electoral, dies que hem hagut d’ensobrar per, més tard, embustiar la vila. Nits de nervis sense dormir i moltes hores de feina i esforç personal i de tot el grup. Tots nosaltres treballem o estudiem, tots teníem les nostres coses a fer i tots teníem les nostres obligacions. Però durant els darrers mesos, tots hem destinat una part de les nostres vides a Crida Premianenca. Dit d’una altra manera, tots hem aportat el nostre granet de sorra a la construcció física i real del desig de canviar les coses.

Tot i les hores dedicades, el balanç és summament positiu. Fins fa dos dies, tenir representació a l’Ajuntament del nostre poble era un somni que no sabíem si aconseguiríem mai. Avui, aquest somni és una realitat i les ganes i l’entusiasme que tots duem a sobre no s’esgotarà fàcilment. Aquesta força que emprarem és fruit també de les hores compartides, dels dies i les nits que hem passat junts. De tots els sentiments, emocions i vincles que tants riures han fet sorgir. Hem gaudit preparant un programa, una estratègia i una campanya. Hem gaudit treballant per una millora pel poble i per tots els premianencs.

Amb aquest comunicat tenim intenció de mostrar-vos a tots l’experiència viscuda. Però sobretot el que volem és donar-vos les gràcies. Gràcies a aquelles 1.074 persones que han confiat en nosaltres que, coneixent-nos o sense conèixer-nos, ens han fet arribar el seu vot com a aposta pel canvi. Sabem que aquesta confiança no és gratuïta. És per això que ja hem començat a treballar en el que seran quatre anys de feina, esforç, i il·lusió per fer un Premià de Mar més just i agradable per a tothom.

Aquest és el nostre moment, i el vostre. És el moment en què tots aquells que us heu apropat a nosaltres mitjançant les urnes de diumenge passat, pugueu apropar-vos amb les vostres idees, les vostres propostes, les vostres mancances i els vostres dubtes. La pluralitat i diversitat que anhelem neix en part del desig de participació completa, per això, ara us tornem a cridar, no a les urnes, sinó a un llarg camí de quatre anys en els quals volem que camineu amb nosaltres.

Gràcies per la vostra confiança.

Crida Premianenca, 25 de maig de 2011

2 thoughts on “Comunicat d’agraïment

  • Ho hem fet amb molt de gust, amb tota la confiança i amb tot l'agraïment a unes persones joves i entusiastes a les que creiem de tot cor. Gracies a vosaltres tornem a tenir una espurna d'esperança en el futur de Premià de Mar. Una forta abraçada.

  • Nosaltres també hem reprès (i amb força) la confiança amb Premià i la idea que, tot i que hi ha molta feina a fer, encara som a temps de canviar el poble.

    Moltíssimes gràcies, Cayetana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.