Crida Premianenca entra amb il·lusió i força a la campanya electoral

rida Premianenca entra amb il·lusió i força, de ple, a la campanya electoral que la durà fins el dia 22 de maig, on l’esforç dipositat, segur, tindrà la seva recompensa. Així, els i les integrants de Crida disposem de dues setmanes intenses i on la participació de cadascú serà essencial per satisfer la màxima esperança que compartim, ser a l’Ajuntament durant els propers 4 anys.
I és que en aquest vida, sabem que per recollir fruits, primer, hem de cultivar-los i mimar-los i així no només madura el resultat, és a dir, la Crida, sinó que el creixement es produeix en totes i cadascuna de les persones que desenvolupen aquestes accions. En sentim forts i segurs, amb molta confiança, i això significa que, fins ara, la nostra feina ha resultat profitosa.
Seguim endavant, seguim caminant! I l’empenta que no decaigui! Moltes gràcies a tots i totes els que aneu seguint els nostres passos!!! Farem que això sigui més interessant!!!
El 22, toca Crida. El 22, tu tens la veu! Fem-la sentir!!!
Nico Bobadilla, membre de Crida Premianenca

Joan Ribet enganxant els primers cartells de Crida Premianenca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.