Crida Premianenca entra amb il·lusió i força a la campanya electoral

rida Premianenca entra amb il·lusió i força, de ple, a la campanya electoral que la durà fins el dia 22 de maig, on l’esforç dipositat, segur, tindrà la seva recompensa. Així, els i les integrants de Crida disposem de dues setmanes intenses i on la participació de cadascú serà essencial per satisfer la màxima esperança que compartim, ser a l’Ajuntament durant els propers 4 anys.
I és que en aquest vida, sabem que per recollir fruits, primer, hem de cultivar-los i mimar-los i així no només madura el resultat, és a dir, la Crida, sinó que el creixement es produeix en totes i cadascuna de les persones que desenvolupen aquestes accions. En sentim forts i segurs, amb molta confiança, i això significa que, fins ara, la nostra feina ha resultat profitosa.
Seguim endavant, seguim caminant! I l’empenta que no decaigui! Moltes gràcies a tots i totes els que aneu seguint els nostres passos!!! Farem que això sigui més interessant!!!
El 22, toca Crida. El 22, tu tens la veu! Fem-la sentir!!!
Nico Bobadilla, membre de Crida Premianenca

Joan Ribet enganxant els primers cartells de Crida Premianenca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.