Crida Premianenca es posiciona en contra dels laterals de la C-32

La formació municipalista farà un acte el proper divendres 6 de maig a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras amb la presència de la Coordinadora d’entitats Preservem el Maresme.
Crida Premianenca es posiciona en contra dels laterals de l’autopista C-32. La formació aposta clarament al seu programa electoral per alternatives que no passin per trinxar encara més la comarca i que passen per començar per la gratuïtat definitiva de l’autopista amb la conseqüent eliminació dels peatges. La formació municipalista donarà suport a totes les accions que s’emprenguin des de la Coordinadora Preservem el Maresme i demanarà al Ple Municipal un clar posicionament en contra de la construcció dels laterals de l’autopista, una solució que considerem un nou pedaç polític a la saturació urbanística i de les infraestructures de la comarca.
En la mateixa línia de la Coordinadora, Crida Premianenca aposta per la realització d’un estudi global de mobilitat que defensi un model gens agressiu amb el territori comarcal, que protegeixi definitivament els pocs terrenys agrícoles i els espais naturals i que passi per la millora del transport públic, com a veritable alternativa a la construcció d’infraestructures de gran magnitud que afectaran la ja deteriorada fisonomia de la nostra població i de les altres viles de la comarca.
Per a explicar la magnitud i les conseqüències d’aquesta nova infraestructura, Crida Premianenca organitzarà el proper divendres 6 de maig a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, amb la presència d’Antoni Esteban, portaveu de la Coordinadora Preservem el Maresme, Pep Riera, fundador d’Unió de Pagesos, i Joan Ribet, cap de llista de Crida Premianenca. Crida Premianenca explicarà, també a l’acte, el posicionament sobre la situació urbanística que viu la nostra ciutat, així com defensarà el creixement 0 i la redacció d’un pla urbanístic a nivell del Maresme per evitar que cada Ajuntament determini lliurement els usos del sòl municipal, evitant així polítiques urbanístiques que sobrepassin els límits de la qualitat de vida dels maresmencs i maresmenques. La formació ja recull al seu programa el posicionament en termes mediambientals. Recordem que la posició dels possibles futurs regidors i regidores de Crida a l’Ajuntament serà completament hostil a les agressions al territori, començant per la regeneració de les nostres platges de forma artificial fins a un posicionament clar i contundent a l’estat de la mobilitat de la comarca.
Així, aprofitem per denunciar la demagògia política a l’hora de defensar el baixador de Renfe a la zona de Can Pou, un recurs que ja s’ha convertit en un clàssic de les campanyes electorals i que cap dels partits que han format part del govern municipal ha estat capaç de resoldre. En aquest sentit, Crida Premianenca defensarà més valentia i contundència i una implicació clara dels regidors i regidores del Ple Municipal en les accions que s’emprenguin des de la mateixa ciutadania organizada, a la vegada que defensarà que des del mateix ajuntament es cridi a la mobilització dels premianencs i premianenques en els principals temes que els afectin.

Crida Premianenca, 4 de maig de 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.