Material de campanya

Des de Crida Premianenca hem editat material divers per a fer front als 15 dies de campanya electoral previs al 22 de maig. Dies enrere, us anunciàvem que a partir del dia 6 començaria la penjada de banderoles seguint la línia de la Festa Major de Premià de Mar. Així mateix, durant els propers dies anireu trobant cartells amb el nostre eslògan, tríptics i pancartes (cliqueu les imatges per a veure-les ampliades).

Cartell de campanya

Tríptic (cara exterior)

Tríptic (cara interior)

També us informem que hem obert un compte de Youtube on hi hem penjat l’espot electoral i 10 vídeos amb propostes del nostre programa. Us enllacem l’espot i el primer d’aquests 10 vídeos (la resta els podeu veure al Youtube):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.