Xerrada: “No als laterals de l’autopista”

El proper divendres 6 de maig, a les 7.30h de la tarda, serem a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras fent una xerrada sobre mobilitat al Maresme, amb especial esment sobre els laterals de l’autopista. A la xerrada, hi intervindran Antoni Esteban, portaveu de la Coordinadora Preservem el Maresme, Pep Riera, fundador d’Unió de Pagesos, i Joan Ribet, cap de llista de Crida Premianenca, qui exposarà el posicionament de la candidatura sobre les qüestions que es tractaran durant la ponència.
Podeu confirmar assistència a l’esdeveniment creat a la xarxa social Facebook: Crida Premianenca. Xerrada: “No als laterals de l’autopista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.