Comunicat de reconeixement a “Preservem el Maresme” per la seva lluita

Tractorada del 21 de novembre. Font: Joan Jubany Lorente

Des de Crida Premianenca volem fer arribar la nostra felicitació a la Coordinadora Preservem el Maresme, així com a tots els maresmencs i maresmenques implicats, per l’èxit en la seva lluita contra el projecte de la Ronda del Baix Maresme i la Ronda de Mataró. Les declaracions del secretari de mobilitat de la Generalitat, Damià Calvet, recollides pel diari El Punt en la seva edició d’avui, donen definitivament per tancat un projecte que, en comptes d’aportar solucions de mobilitat a la comarca, destruïa innecessàriament part del nostre territori més proper.

És per això que celebrem especialment el seny mostrat per l’administració i encoratgem la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Maresme a seguir aquest camí d’escoltar els ciutadans més enllà de la seva simple participació a les urnes. En aquest sentit, una vegada descartada l’opció de la Ronda del Maresme, ara més que mai és el moment de reclamar una gratuïtat completa i per a tothom de l’autopista C-32. A la vegada, és evident que en termes de mobilitat cal fer un plantejament renovador i sostenible a la comarca, un objectiu que passa per centrar tots els esforços en millorar la xarxa de transport públic, no en incentivar el transport privat.

Crida Premianenca vetllarà aquests propòsits en les seves properes accions i encoratja tots els premianencs i premianenques a fer-nos arribar les seves propostes tant en aquesta matèria com en d’altres que ens puguin fer millorar la vida de tots els ciutadans de la comarca. El cas de la Ronda del Maresme és una demostració que la participació ciutadana és una via efectiva ja que, al cap i a la fi, són entitats nascudes de la societat civil les qui han aconseguit canviar el posicionament dels partits polítics tradicionals.

Crida Premianenca, 16 de juny de 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.