La senyera oneja al balcó de l’Ajuntament gràcies a una moció de Crida Premianenca

La senyera i la bandera amb l’escut de Premià de Mar són des de dimarts un element fix al balcó de l’Ajuntament. Aquest és el resultat de l’aprovació de la moció presentada per Crida Premianenca al passat ple ordinari del mes de setembre. La moció va ser aprovada amb els vots a favor de Crida Premianenca – Poble Actiu i Convergència i Unió, mentre que la resta de formacions (Iniciativa per Catalunya – Els Verds, Partido Popular i Partit dels Socialistes de Catalunya) es van abstenir.
En realitat, la presència de les banderes al balcó de l’Ajuntament durant tot l’any és només un punt complementari a una moció que demanava una revisió dels actes que es realitzen actualment a la ciutat en motiu de la Diada de l’11 de Setembre, per tal que siguin més amplis i participatius. Durant els propers mesos, doncs, s’haurà de començar a treballar perquè la Diada del 2012 tingui tota la importància que es mereix. Des de Crida Premianenca vetllarem perquè així sigui. 
A banda d’aquesta moció, en només dos plens els regidors de Crida Premianenca – Poble Actiu ja han presentat una altra moció (de rebuig a les retallades en sanitat, també aprovada), un prec i quatre preguntes a l’equip de govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.