Moció conjunta de l’oposició impulsada per Crida contra les retallades a l’escola bressol i de música

El partit també presenta al Ple Municipal de novembre una moció per a la creació d’un Reglament d’Habitatge Desocupat i una altra per tal que Premià de Mar s’adhereixi a “Municipis per la Independència”, i formula 6 preguntes i 3 precs a l’equip de govern
Els grups de l’oposició de l’Ajuntament de Premià de Mar presentaran al Ple Municipal d’aquest dimecres de forma conjunta una moció impulsada per Crida Premianenca-Poble Actiu de posicionament contra les retallades anunciades pel govern autonòmic a les escoles bressol i de música. La moció ja va ser presentada en l’anterior Ple únicament per Crida, però en aquella ocasió els altres grups no s’hi van pronunciar a favor adduint motius diversos. Ara el text ha estat consensuat i ha obtingut l’adhesió d’ICV, PP i PSC. 
La moció, recordem-ho, denuncia retallades del 12% i el 23% respectivament en les ajudes que destina la Generalitat a l’Escola Bressol Municipal i l’Escola Municipal de Música, i que –de moment- ja ha suposat un increment en el preu de la matrícula a l’escola bressol. El text insta expressament l’equip de govern premianenc a “demanar al govern de la Generalitat que per al curs 2011-2012 i posteriors compleixi els acords presos amb les entitats municipalistes el 14 de febrer de 2005 i el 9 de juliol de 2008, de sosteniment de les escoles bressol i escoles de música municipals, pels quals es comprometia a subvencionar 1.800 euros i 600 euros per infant i curs, respectivament”.

A banda d’aquesta moció conjunta Crida presenta també una moció en la qual es demana a l’equip de govern la creació d’una comissió redactora d’un Reglament d’Habitatge Desocupat (encaminat a obtenir rendiment dels immobles buits que es registren actualment al municipi i mitigar la problemàtica que pateixen molts sectors socials en aquest àmbit) i una altra moció a favor que Premià de Mar s’adhereixi a la plataforma de “Municipis per la Independència” (de la qual ja formen part quatre ajuntaments maresmencs).
En l’apartat de precs i preguntes Crida Premianenca presenta en aquesta ocasió una bateria de sis preguntes i tres precs: entre altres coses se li demana al govern per un conveni amb l’empresa Maresme TV que ara s’hauria rescindit; sobre l’estat de les obres de l’Amistat i la data d’inauguració; sobre els problemes d’estacionament als voltants de l’estació de trens; o sobre l’aplicació de la Llei de Barris (projecte conjunt amb Premià de Dalt).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.