Sorpresa a l’últim ple de l’any

Una pregunta de Crida al ple sobre l’Escola Bressol desemboca en una moció de l’oposició que atura la decisió unilateral del govern d’apujar les quotes

L’últim ple del 2011 no va deixar indeferent a ningú. Un dels punts que ho demostra és el referent a la pujada de les quotes de l’Escola Bressol, que en un principi era presentada com una pregunta i que, finalment, va ser convertida en una moció d’urgència, en principi, amb el suport de tots els partits de l’oposició. La sorpresa va ser quan, després d’haver-se’n aprovat la seva urgència, la moció va haver de ser negociada per tots els portaveus a sala tancada a petició de l’alcalde. Va ser en aquest moment que la sorpresa encara fou més gran atès que el PSC ja havia pactat un nou preu amb el govern, que finalment va ser el que es va acabar aprovant en Junta de Govern. De nou, els pactes de sotamà han passat per davant d’òrgans representatius com les comissions informatives o la mateixa Junta de Portaveus. Tot i així, la moció va prosperar i es va aprovar. 
Un altre dels moments sorprenents del ple va ser quan es va presentar la moció de Crida Premianenca per l’aturada definitiva de la construcció dels laterals de la Ronda Mataró-Maresme, que va ser rebutjada gràcies al vot contrari de CiU i PSC i l’abstenció d’PP, ja que tot i estar a favor del contingut, els regidors de Crida Premianenca no hem comptat amb ells per a presentar-la conjuntament i consensuar-la. No obstant això, l’altra moció presentada per Crida Premianenca per tal que Premià de Mar s’adherís al Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero sí que va ser aprovada. 
Fem una valoració positiva de l’últim ple ja que, després de la situació viscuda durant la presentació de la moció sobre la pujada de preus de l’Escola Bressol, farà reflexionar tant l’equip de govern per la seva mala gestió econòmica i relacional amb la resta de grups com també l’oposició, que va donar suport al seu moment a un traspàs completament injustificat de competències del Ple a la Junta de Govern Local. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.