Un Vila Primilia entre tots

Benvolgut lector: enhorabona. En llegir aquestes línies mostra un interès per l’actualitat política de la nostra ciutat molt per damunt de la mitjana, una actitud digna d’estudi. Però tranquil, si després  l’assenyalen amb el dit, no és culpa seva. Aquestes dues pàgines que té al davant són tot un despropòsit del disseny al servei de la lectura. Amb el benentès que qui les va pensar ho fes amb l’objectiu de facilitar-ne la lectura a tothom, és clar.
El contingut és potser el més important d’un missatge, però sense una adequada presentació, el millor dels continguts pot tenir una mort d’allò més ràpida en no haver sabut seduir ningú. La gastronomia és un dels camps on aquesta afirmació és més fàcil de demostrar: imagini’s que va tenir la sort d’anar a sopar al Bulli i, tenint en compte la imminent extracció bancària, li haguessin palplantat damunt la taula un plat on encara s’aprecia la disposició cilíndrica dels pèsols dins la llauna. Amb l’afegit que, cultivats pels nostres grups polítics municipals, els ingredients cuinats en aquestes dues pàgines tampoc s’han caracteritzat mai ni per la seva frescor ni per la seva saborositat.
En les darreres intervencions del nostre grup en aquest espai hem deixat clar el nostre desacord amb el format actual de Vila Primilia. Però, com hem demostrat als plens, la nostra manera de fer és la de presentar propostes per, entre tots, millorar la vida a la nostra ciutat. Creiem que la dinàmica que estan prenent els plens d’aquest mandat ens dóna la raó: la resta de partits de l’oposició ja han començat, també, a presentar mocions i preguntes a un ritme inimaginable ara fa només un any. És per això que ara volem presentar una nova proposta de butlletí municipal, una proposta que sigui oberta a la ciutadania i a les entitats, a la vegada que amena als lectors de qualsevol sensibilitat. I la part important de l’enunciat és ENTRE TOTS.
A Crida Premianenca creiem que les propostes són més riques com més gent hi participi. És per això que, benvolguts i agosarats lectors que encara sou aquí, ens agradaria comptar amb les vostres idees. No ens faria res, per exemple, renunciar a aquest calaix i cedir-lo a persones i entitats que tinguin coses a dir: de ben segur que n’hi ha un bon grapat que en traurien un bon profit. Per això, si teniu qualsevol suggeriment o comentari, us agrairem que ens els feu arribar a [email protected]. Nosaltres ho tindrem molt en compte. I ho demostrarem al proper número.

Article publicat al Vila Primilia de desembre 2011 – gener 2012 (número 71).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.