Crida és l’únic grup municipal que aporta al Ple de gener mocions i precs i preguntes

La formació demana, entre altres coses, que Premià de Mar es declari moralment exclòs del domini de la monarquia borbònica i pregunta al govern per l’aturada en el servei del centre obert municipal
“Declarar la vila de Premià de Mar moralment exclosa del domini de la monarquia espanyola” i “sol·licitar al Parlament de Catalunya que iniciï els tràmits necessaris per presentar una proposició de llei al Congrés espanyol de reforma de la Constitució espanyola que contempli l’abolició de la monarquia”. Amb peticions com aquesta Crida demanarà al Plenari premianenc que el municipi es pronuncïi moralment contra la monarquia espanyola en una moció que ja ha estat presentada per la CUP en altres municipis recentment. Crida considera que la institució monàrquica vulnera en essència els principis fonamentals de la lògica democràtica.
En un Ple ordinari, el del mes de gener, en què el grup municipal de Crida és l’únic que proposa mocions i precs i preguntes, també es presenta una moció en la qual es demana a l’Ajuntament que denuncïi les mesures aprovades el desembre passat pel govern central que sota la pàtina de polítiques d’austeritat precaritzen les condicions laborals i vitals de tots els treballadors.
En l’apartat de precs i preguntes Crida pregunta al govern per l’aturada que ha patit les últimes setmanes el servei municipal del Centre Obert la Font del Cargol (arran de l’extinció del contracte amb l’empresa concessionària) i realitza un prec per la instal·lació de miralls en un seguit de cruïlles del nucli urbà que el partit considera que actualment no ofereixen la visibilitat (i per tant, la seguretat viària) que seria desitjable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.