Arriba el butlletí electrònic de Crida Premianenca

Des d’aquest mes de març Crida Premianenca publica un nou butlletí electrònic informatiu. 

La idea és posar a l’abast dels subscriptors els elements principals de les accions del partit tant en el si del consistori com, en general, en la vida municipal. La publicació s’emmarca en la voluntat de la formació de mantenir un contacte directe i transparent amb el ciutadà alhora que potenciar la interacció, i que ja té de fa temps dos precedents tan importants com la presència i el treball en la pàgina web i en els comptes Facebook i Twitter, una labor en la qual Crida s’ha distingit d’ençà que va iniciar el seu periple com a formació política.

El butlletí consta de quatre grans apartats: “Actualitat” (on s’hi resumirà l’acció de Crida al municipi durant les últimes setmanes), “Plens Municipals” (que contindrà els documents presentats al plenari en l’última sessió), “Opinió” (articles d’opinió escrits per membres del partit) i “Arreu” (un recull d’actualitat d’altres municipis que considerem rellevants i de la incumbència de Premià de Mar). Així mateix el butlletí contindrà enllaços a la web (on s’hi poden trobar tots els continguts desenvolupats) i als comptes de les xarxes socials.

I no menys important és la possibilitat que ofereix el butlletí de contactar directament amb Crida per tal de fer arribar propostes, queixes o preguntes respecte de qualsevol àmbit municipal.

Podeu subscriure-us al butlletí i rebre’l mensualment per correu electrònic omplint un senzill formulari. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.