Crida continua madurant com a partit

Després d’un període d’assentament, l’assemblea va decidir ahir la creació de 3 grans comissions de treball, una junta i la figura del coordinador. 
Nou mesos després de les eleccions municipals, i després d’un període lògic d’aclimatació i adaptació a la dinàmica municipal, una assemblea extraordinària de Crida Premianenca va aprovar ahir la constitució de 3 grans comissions (Política, Dinamització Social i Comunicació), una junta i la creació de la figura del coordinador
Els membres del partit van entendre que, si bé l’Assemblea continuarà sent el màxim òrgan decisori, l’aparició d’aquestes comissions permetrà atendre d’una manera més àgil i especialitzada els diferents afers que sorgeixin i les accions de qualsevol tipus que el partit decideixi emprendre. Així mateix, la Junta (formada per un representant de cada comissió, el cap del grup municipal i el nou coordinador) actuarà com aglutinador dels diferents segments i, finalment, el coordinador tindrà una funció d’enllaç i dinamització en el si de la formació. La voluntat de Crida és que, sense perdre l’esperit de consens i pluralitat que la va fecundar, el partit pugui treballar de manera més específica cadascuna de les accions que emprengui i dotant-se alhora dels òrgans i instruments necessaris per assolir una coordinació òptima entre les comissions i amb l’Assemblea. 
Així, la Comissió de Política atendrà tot allò relatiu a l’activitat municipal (Plens, comissions, juntes de portaveus, consells) i s’ocuparà de definir les línies d’acció política a partir dels dictats de l’Assemblea. La Comissió de Dinamització Social assumeix les tasques relatives als usos i funcionament del nou local així com la definició d’accions dirigides a la societat civil. I finalment la Comissió de Comunicació s’ocuparà de dissenyar i executar totes les accions i/o campanyes destinades a donar a conèixer la labor de Crida a la població. 
La Junta assumeix un paper de punt de trobada de les diferents comissions, el grup municipal i l’Assemblea i la coordinadora tindrà la comesa de fer el seguiment de tot allò que estiguin treballant els diferents estaments i treballar com a corretja de transmissió. 
Escolteu les declaracions de Ribet al Premià Notícies – a partir del minut 12 – (enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.