Un nou local obert a la població

El mes d’octubre passat Crida Premianenca va llogar un local al carrer del Pilar que des d’aleshores ha passat a ser la seu social del partit però al qual se li volen donar molts altres usos.
El fet que el local (d’uns 120 m2 en dues plantes: planta baixa i planta soterrani) portés molts mesos desocupat, però, va obligar a fer-ne un condicionament important i encara hi treballem. Concretament s’hi han hagut de fer retocs a les parets i pintura, actualització de la instal.lació elèctrica i diverses reparacions menors de lampisteria. També s’està incorporant el mobiliari que serà necessari per treballar-hi. La previsió és tenir-lo del tot a punt i fer-ne la inauguració pública durant la pròxima primavera.
L’elecció d’aquest local no va ser gratuïta: com dèiem, Crida persegueix disposar d’un espai que a més de servir per al teu treball quotidià pugui ser ofert a la societat civil premianenca, ja sigui per participar en activitats organitzades pel partit o bé en règim de cessions puntuals a entitats premianenques que no disposin d’un espai propi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.