Un nou local obert a la població

El mes d’octubre passat Crida Premianenca va llogar un local al carrer del Pilar que des d’aleshores ha passat a ser la seu social del partit però al qual se li volen donar molts altres usos.
El fet que el local (d’uns 120 m2 en dues plantes: planta baixa i planta soterrani) portés molts mesos desocupat, però, va obligar a fer-ne un condicionament important i encara hi treballem. Concretament s’hi han hagut de fer retocs a les parets i pintura, actualització de la instal.lació elèctrica i diverses reparacions menors de lampisteria. També s’està incorporant el mobiliari que serà necessari per treballar-hi. La previsió és tenir-lo del tot a punt i fer-ne la inauguració pública durant la pròxima primavera.
L’elecció d’aquest local no va ser gratuïta: com dèiem, Crida persegueix disposar d’un espai que a més de servir per al teu treball quotidià pugui ser ofert a la societat civil premianenca, ja sigui per participar en activitats organitzades pel partit o bé en règim de cessions puntuals a entitats premianenques que no disposin d’un espai propi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.