Comunicat de Crida Premianenca en suport a la candidatura de CUP – Alternativa d’Esquerres a les eleccions del 25-N

Davant de la notícia que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) concorrerà a les properes eleccions al Parlament de la Generalitat el proper 25 de novembre, després d´haver superat el tall de signatures necessàries per presentar la llista a les quatre circumscripcions del país. La CUP vol irrompre amb força en el nou panorama polític amb la finalitat d’esgarrapar el vot més abstencionista. 
Aquesta afirmació pretén posar de manifest que hi ha altres maneres de fer política, des de la base, més propera, més honesta i més participativa. El model de la CUP ja ha arrelat al territori, sent molts els municipis, ciutats i capitals de província del Principat que tenen regidors treballant per canviar la realitat social del país.
Des de Crida Premianenca – Poble Actiu volem donar suport a la candidatura CUP – Esquerra Alternativa per diverses raons:

1) Defensa un ideari que manté grans similituds amb el model de la nostra candidatura municipalista (participació ciutadana, justícia social, ecologisme, activisme de base, defensa del territori…).

2) Alguns dels membres de Crida (no tots) són militants de la CUP.

3) El nostre portaveu municipal, Joan Ribet, anirà a les llistes de la dita candidatura al nombre 33 i d’aquesta manera volem donar-li el nostre suport. 

Creiem que és bàsica la presència de la CUP al Parlament perquè fa molts anys que estem esperant que hi hagi una esquerra independentista i alternativa amb veu i vot. Tenim ganes de dir la nostra i demostrar a tota la ciutadania del Principat que hi ha una altra manera de fer política i alhora fer caure mites del format polític de l’EI.
Entenem que la presència de noves formacions polítiques no divideix, més aviat enriqueix i és símptoma d’una bona salut democràtica. 
És per aquests motius que, després d’unes setmanes de debat entre tota la militància de Crida Premianenca, acordem donar suport a la CUP en les properes eleccions del 25-N.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.