La diputada de la CUP-AE Isabel Vallet visitarà Premià de Mar amb motiu de la remodelació de l’estació

La mobilització popular generada per la Plataforma Estació Premià ha aconseguit
el suport de diferents grups polítics del Parlament i del Congrés dels Diputats,
que visitaran l’estació del municipi durant la tarda del divendres 21 de juny.
D’ençà de la fi de les obres de remodelació de l’estació de Premià de Mar, la mobilització popular crítica amb el projecte d’Adif ha anat prenent força gràcies a la Plataforma Estació Premià. Durant mesos, la Plataforma ha anat fent un recull dels despropòsits heretats de la remodelació, tals com el perill que suposa haver de creuar la N-II per accedir a l’estació, l’absurd i llarg recorregut que s’ha de seguir per sortir-ne des de l’andana direcció Mataró o bé que ni tan sols s’hagi solucionat la problemàtica de les inundacions al cantó de mar els dies de temporal. Aquests són només alguns dels exemples que la Plataforma Estació Premià ha recollit i denunciat en múltiples ocasions a la Subdirecció General de Construcció de la Direcció General de Ferrocarrils (Ministeri de Foment) i a l’Ajuntament de Premià de Mar.
Malgrat tot, el silenci tant d’Adif com de l’administració pública sobre les reclamacions de la Plataforma l’ha conduïda a emprendre accions més contundents com la manifestació que va tenir lloc el passat 28 d’abril, mobilització amb prop de 500 persones (malgrat la pluja) que va servir per mostrar la preocupació generalitzada amb relació a la nova estació entre els premianencs. Gràcies a l’èxit de la convocatòria, la Plataforma va forçar l’Ajuntament a prendre un paper actiu en la reivindicació.
Paral·lelament, la Plataforma Estació Premià també ha fet arribar les seves reivindicacions tant al Parlament de Catalunya com al Congrés dels Diputats. En aquest sentit, al Parlament s’hi ha entrat una proposta de resolució sobre el millorament de l’estació del servei de rodalia de Premià de Mar, amb el suport de tots els grups parlamentaris exceptuant el PP, i al Congrés dels Diputats s’hi ha traslladat una proposició no de llei.
És per aquest motiu que durant la tarda del divendres 21 de juny, diputats de les diferents forces polítiques visitaran l’estació per tenir constància directa de la gravetat dels fets. Per part de Crida Premianenca, s’ha convidat la diputada de la CUP-Alternativa d’Esquerres Isabel Vallet, a qui volem agrair la bona predisposició i acceptació de la invitació per conèixer en primera persona la problemàtica que ens afecta als premianencs des de la fi de la remodelació de l’estació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.