Pau Pañella serà el nou regidor de Crida Premianenca

El regidor sortint, Marc Forés, valora de forma positiva els dos anys com a regidor 

El fins ara regidor de Crida Premianenca, Marc Forés, ha anunciat oficialment aquest dimecres la seva renúncia al càrrec. Forés ha assegurat que aquesta decisió ha estat presa per motius personals i laborals i que, en cap cas, no abandona el projecte de Crida Premianenca. 

El passat mes de març, Marc Forés va comunicar a la resta de militants la intenció de deixar d’ocupar el càrrec de regidor per la manca de temps que hi podia destinar, donant pas, a més, a un canvi amb relació a les cares visibles del grup. Des de llavors fins ara, a Crida Premianenca hem estat treballant per aquest traspàs i per la tria del seu substitut. 
Marc Forés valora “molt positivament haver representat Crida Premianenca” ja que sempre ha cregut en el seu projecte i considera “bàsic el sorgiment d’una formació municipalista de base assembleària en un municipi com Premià de Mar”. Creu que és “fonamental que Crida Premianenca continuï creixent i que s’arreli en la vida política del municipi perquè és una manera transformadora de fer política i d’oposició activa”. Celebra profundament el seu relleu encapçalat per en Pau Pañella ja que “aportarà noves idees i energies al grup”. Altrament lamenta “la manca d’entesa i diàleg amb les formacions que governen el consistori que fins a dia d’avui no han sabut entendre l´existència d’una nova manera de veure les coses”. Finalment està satisfet per la tasca duta a terme i desitja que “no es modifiquin les línies d’actuació de Crida Premianenca”. 
L’organització interna de Crida Premianenca té com a pilar fonamental l’assemblearisme. Ha estat d’aquesta manera com hem treballat fins ara, on al llarg d’aquests dos anys s’han anat defensant i engegant les propostes polítiques del nostre grup. Com no podia ser d’altra manera, també s’hi ha debatut el procés d’aquest relleu al capdavant d’una de les regidories que actualment ocupem. Per això, després de diverses assemblees, en Pau Pañella ha estat l’escollit per rellevar-lo.
El motiu pel qual no s’ha seguit l’ordre establert a la llista electoral és el replantejament del projecte per a afrontar aquesta segona part de la legislatura, que ha necessitat d’un debat necessari sobre la persona més adequada per aquesta nova etapa. 
En Pau és un premianenc de 25 anys, professional del circ, que actualment treballa amb la Companyia Trifaldó, de la qual n’és cofundador. Dins el món de la cultura, participa activament en el col·lectiu de circ Cronopis de Mataró, un centre d’entrenament i espai de creació de les arts del circ. En Pau ha participat també a l’assemblea Marea Roja Cultura, moviment en defensa del sector de la cultura nascut arran d’aquest context de crisi. En els darrers anys, ha treballat per i amb persones amb necessitats especials, com discapacitats intel·lectuals o auditives. Interessat en el món del cooperativisme, el comerç de proximitat i l’ecologisme i sostenibilitat, esperem que doni una empenta a aquesta nova etapa de Crida Premianenca.

2 thoughts on “Pau Pañella serà el nou regidor de Crida Premianenca

  • Per al nou: cal ser el regidor més obert, adreça mail i resposta el mateix dia. Que l'ajuntament fa moltes coses malament, o no les fa, i els veïns no tenim manera de que la queixa serveixi d'alguna cosa… "presenti-ho per escrit"

  • Cosimorondo,

    A l'apartat 'Bústia dels regidors' hi trobaràs un telèfon de contacte i els correus electrònics tant d'en Joan Ribet com d'en Pau Pañella (tot just avui hem actualitzat la secció afegint-hi el correu del nou regidor).

    També pots contactar amb nosaltres a través de l'apartat 'Contacte'. No sempre ho responem tot a l'instant, perquè tenim un funcionament assembleari que ens fa lleugerament més lents, però fa que la presa de decisions sigui més ferma i rica.

    Moltes gràcies pel comentari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.