Pau Pañella pren possessió del càrrec de regidor per Crida Premianenca

Tal i com havíem anunciat anteriorment, el fins ara regidor de Crida Premianenca Marc Forés va haver de deixar el càrrec al Ple del mes de juny per motius personals i laborals. Així doncs, al Ple de juliol, celebrat el passat dimecres 24, Pau Pañella va prendre possessió del càrrec de regidor per Crida Premianenca.
Podeu escoltar la declaració d’en Pau Pañella durant la presa de possessió fent clic AQUÍ gràcies a Ràdio Premià de Mar. A continuació, us en copiem la transcripció:
Ho prometo per imperatiu legal.

Només ho prometo per complir el tràmit perceptiu a l’hora de prendre possessió com a regidor de l’Ajuntament de Premià de Mar.

El que sí que prometo, i no per imperatiu legal sinó per voluntat pròpia, és el compliment d’aquells deures del càrrec de regidor que permetin treballar pel benestar i la llibertat de les persones, sense distinció d’origen, sexe o opció sexual. Que em permetin defensar un model de vila basat en la participació ciutadana, els drets de les classes populars, la defensa del territori i la defensa de la llengua, la cultura i la identitat nacionals del nostre país.
I em comprometo a desobeir i lluitar contra totes aquelles lleis o mandats que vagin en contra d’aquests valors o principis, estiguin al servei del capital o d’interessos partidistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.