Crida Premianenca convoca als actes de l’Onze de Setembre

Com cada any, el municipi i la comarca s’omplen de mobilitzacions amb motiu de l’Onze de Setembre. Mobilitzacions per reivindicar la independència de Catalunya i els Països Catalans, però també per omplir de contingut social el nou projecte de país.
Crida Premianenca participarem als actes institucionals de la Diada amb una ofrena floral al monument de Rafael Casanova, tal i com hem fet els anys anteriors. Alhora, però, i en consonància amb el nostre programa polític, també convoquem a tres altres manifestacions d’abast municipal, comarcal i nacional.

  • 3a Marxa de Torxes per la Independència
El dimarts 10 de setembre se celebra la 3a Marxa de Torxes per la Independència a Premià de Mar. Aquesta edició començarà a les 10 de la nit a la Plaça Mercè Rodoreda, fent un recorregut, torxes en mà, fins a la Plaça de l’Ajuntament, on es farà la lectura del manifest, recital de poesia commemorant  el centenari de Salvador Espriu, cant d’Els Segadors i ballada de sardanes.

  • Manifestació de l’Esquerra Independentista del Maresme
Les organitzacions de l’Esquerra Independentista del Maresme (CUP, Arran i COS), juntament amb d’altres associacions d’àmbit comarcal, convoquem una manifestació sota el lema Independència per canviar-ho tot que tindrà lloc el matí del dimecres 11 de setembre, amb inici a les 11h des de l’estació de trens de Mataró.

  • Via Catalana cap a la Independència
L’Assemblea Nacional de Catalunya, després de l’èxit de la manifestació de la Diada anterior que va treure un milió i mig de persones al centre de Barcelona, enguany ha decidit convocar una cadena humana que recorrerà de nord a sud el país. Diversos trams de la cadena, a més, passaran per Premià de Mar, així que fem una crida a participar-hi, tant en els trams premianencs com en la resta, per convertir-la en una Diada històrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.