Crida Premianenca demana una reunió amb l’Inspector en funcions de la Policia Local

El portaveu de Crida Premianenca-Poble Actiu, Joan Ribet, es reuní ahir amb
la segona Tinent d’Alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana, Marisa Ferreras,
per avaluar l’estat del cos policial i de la seguretat al poble.

Fotografia dels fets ocorreguts el 7 de juliol de 2012

La reunió es va produir després que el grup municipal de Crida Premianenca hagués expressat la seva preocupació al Ple Municipal sobre diverses actuacions del cos policial produïdes en els darrers dos anys, com ara l’agressió a un jove premianenc durant la Festa Major del 2012 o l’expedient obert a l’Inspector del cos per mal ús de dades personals.

A la reunió mantinguda ahir, el portaveu de Crida, Joan Ribet, va demanar a la regidora de seguretat, Marisa Ferreras, una reunió amb l’Inspector en funcions. Ferreras va acceptar sense problemes la reunió i es va mostrar partidària de col·laborar amb l’oposició en tot allò que sigui donar a conèixer la realitat de la Policia Local en el seu dia a dia, motiu pel qual es decidí convocar una reunió amb els dos regidors de la candidatura conjuntament amb els comandaments del cos policial i la regidora delegada el proper dilluns 4 de novembre al matí.
La reunió ha de servir per conèixer el funcionament intern de la Policia Local i el seu treball diari a la vila de Premià de Mar, alhora que els regidors de Crida aprofitaran la trobada per transmetre les seves preocupacions per les darreres actuacions.

Finalment, des de Crida Premianenca demanem als premianencs que ens transmetin les seves denúncies i queixes relacionades amb la Policia Local per tal de manifestar-les a l’Inspector en funcions.

Notícies relacionades:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.