Crida Premianenca presenta les seves propostes pel Pressupost Municipal del 2014

La candidatura decidirà en assemblea el sentit del vot als pressupostos segons
l’acceptació per part de l’Equip de Govern de les propostes presentades.

El dijous 24 d’octubre l’Equip de Govern, format per CiU i PSC-PM, va fer arribar la proposta de pressupostos pel proper 2014 als grups de l’oposició. Després del pertinent estudi del document, consultable al web de l’Ajuntament, el proppassat divendres dia 8 de novembre, el grup municipal de Crida Premianenca va presentar un document al regidor d’Hisenda, Miquel Àngel Méndez, on s’explicitaven els dubtes que la revisió dels pressupostos del 2014 havia generat a l’assemblea de la formació municipalista.
La resposta del regidor a les preguntes ha arribat 9 dies després d’haver-les formulades i 72 hores abans de la celebració del Ple de Pressupostos, fet que el grup municipal de Crida Premianenca lamenta profundament i denuncia públicament adduint que amb només tres dies per davant és inviable proposar una modificació pressupostària al detall que tot regidor de l’oposició hauria de fer per dur a terme la feina que li és pròpia: fiscalitzar l’acció de govern.
Cal recordar que, a l’audiència pública de presentació del Pressupost Municipal del 2014 duta a terme el passat dilluns 11 de novembre, l’alcalde Miquel Buch va suggerir als regidors i partits de l’oposició assistents que, amb la voluntat de no allargar en excés l’acte, no expressessin els seus dubtes o propostes, i els emplaçà a fer-ho mitjançant els canals de què disposen com a partits de l’oposició.
Davant la impossibilitat de valorar de nou el pressupost a partir de les respostes de l’Equip de Govern i amb la imminent aprovació del Pressupost Municipal de la mà de CIU i PSC-PM, que governen amb una àmplia majoria (14 dels 21 regidors), el grup municipal de Crida ha fet arribar avui mateix al regidor d’Hisenda el document amb les 15 propostes que consideren prioritàries per millorar Premià de Mar el proper 2014.
Finalment, Crida Premianenca reclama que se li comuniqui l’acceptació o no de les propostes detallades a continuació i, en funció d’això, la candidatura acabarà de decidir el sentit del seu vot de cara al Ple del proper dimecres 20 de novembre.
Podeu consultar les 15 propostes de Crida Premianenca per al Pressupost Municipal del 2014 fent clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.