Crida Premianenca demana que es convoqui urgentment un Ple extraordinari sobre l’Estat de la Vila

El regidor de la candidatura, Joan Ribet, ha anunciat aquesta
decisió davant de l’atropellament mortal ocorregut el passat
dilluns 9 de desembre a l’estació de Premià de Mar.

En declaracions a Ràdio Premià de Mar, el portaveu de Crida Premianenca, Joan Ribet, ha manifestat que el grup municipal treballava des de feia setmanes en la convocatòria d’un Ple extraordinari sobre l’Estat de la Vila, en el qual s’haurien d’abordar problemàtiques històriques del municipi amb la implicació del teixit associatiu. Segons Ribet, però, l’atropellament mortal ocorregut el matí del passat dilluns 9 al pas de l’estació per l’N-II, juntament amb el silenci i la inacció del Govern Municipal davant dels fets, ha precipitat la decisió de la candidatura de presentar una moció al Ple de desembre perquè es convoqui el debat sobre l’Estat de la Vila durant el primer trimestre de 2014.
La proposta presentada per Crida Premianenca pretén obrir el debat sobre qüestions urbanístiques, com Can Sanpere, i d’infraestructures i mobilitat, com l’estació, la carretera N-II, el peatge de la C-32 o el port; qüestions qualificades de ‘mals endèmics’ de la població. També destaquen la necessitat de tractar altres problemàtiques a bastament reivindicades, com la manca d’oci a la vila o l’estat de deixadesa de la via pública. A més, Crida Premianenca considera imprescindible que es posi sobre la taula la remunicipalització dels diferents serveis externalitzats i privatitzats com l’actual gestió de l’aigua.
Finalment, la moció sentencia que el debat sobre l’Estat de la Vila ha de servir per traçar el full de ruta que posi solució a totes les problemàtiques tractades, un full de ruta desenvolupat necessàriament amb la participació dels grups municipals, les associacions de veïns dels barris, les entitats, col·lectius i plataformes premianenques, així com també amb la intervenció activa dels premianencs assistents a les sessions de debat.
Des de Crida Premianenca oferim el nostre més tendre i sincer acompanyament als familiars i amistats afectats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.