Intervencions de Crida Premianenca al Ple de gener de 2014

1. Lectura i aprovació acta sessió anterior

A FAVOR.

2. Informació Oficial

3. SECRETARIA-SERVEIS CENTRALS

3.1. SERVEIS CENTRALS 3.1.1. Exp. 209/2013: Aprovació inicial modificació art. 13 ordenança reguladora estacionament limitat i controlat de vehicles

ABSTENCIÓ. Fins ara, la normativa recollia que les sancions imposades a les zones blaves i verdes es podien anul·lar fins una hora després de la caducitat del tiquet. Amb aquesta modificació, es manté el lapse temporal d’una hora, però a partir del moment en què s’imposa la multa. Tot i que aquesta modificació és una adaptació de la normativa a la realitat, Crida Premianenca hem volgut manifestar la nostra disconformitat amb el plantejament de l’actual govern sobre la mobilitat a Premià de Mar i, més concretament, les zones blaves i verdes abstenint-nos en la votació.

4. CONTRACTACIÓ

4.1. Exp. 125/2013: Resolució expedient reclamació de danys i perjudicis: EYSA, SA

A FAVOR. Entenem que cal reclamar els diners per danys i perjudicis a l’empresa que va gestionar les zones blaves del 2001 al 2010, fruit de la privatització i externalització dels serveis públics, tal i com hem patit en d’altres casos.
Podeu escoltar la intervenció del regidor de Crida Premianenca, Pau Pañella, fent clic aquí.

5. MOCIONS

5.1. Exp. 3/2014-PLE: Moció presentada pels grups municipals ICV-EUiA-E i CP-PA per la sanció dels immobles permanentment desocupats propietat d’entitats financeres i altres grans empreses

A FAVOR. Es tracta d’una moció de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que ja s’ha aprovat en d’altres consistoris. A més, el text també inclou algunes adaptacions a Premià de Mar, com la inclusió del punt que demana la constitució de la Comissió Redactora del Reglament Municipal d’Habitatge Desocupat, acord que ja es va prendre al Ple del novembre de 2011 a través d’una moció de Crida, però que encara avui el Govern de CiU i PSC-PM no ha dut a terme. Crida Premianenca entenem que l’Ajuntament ha de fer ús de tots els mecanismes que té a l’abast per tal d’aplicar els acords d’aquesta moció i sancionar els bancs i grans empreses que tenen habitatges buits en propietat. La moció ha estat aprovada amb els vots favorables de Crida Premianenca, ICV-EUiA-E, PP, PSC-PM i nou regidors de CiU, i l’únic vot contrari del regidor d’Hisenda, Miquel Àngel Méndez (CiU).
Podeu escoltar la intervenció del regidor de Crida Premianenca, Joan Ribet, fent clic aquí.

5.2. Exp. 4/2014-PLE: Moció presentada pels grups municipals ICV-EUiA-E i CP-PA en contra de l’avantprojecte de la llei “protecció de la vida del concebut”

A FAVOR. Amb aquesta moció pretenem sumar una via més de protesta col·lectiva contra l’atac del PP al dret al propi cos de les dones, en consonància amb la mobilització que va tenir lloc a Premià de Mar el passat 20 de desembre davant de la seu del PP. La moció ha estat aprovada amb els vots favorables de Crida Premianenca, ICV-EUiA-E, PSC-PM i CiU, els vots contraris de dos regidors del PP i l’abstenció del portaveu del PP, Patrick Cruz.

Podeu escoltar la intervenció del regidor de Crida Premianenca, Joan Ribet, fent clic aquí.


6. PUNT ENTRAT A L’ORDRE DEL DIA PER URGÈNCIA

6.1. Reconeixement extrajudicial de crèdit

ABSTENCIÓ. Havent-se entrat per urgència, no hem pogut consultar-ne la documentació prèviament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.