[19 de març] Rua reivindicativa en defensa de l’educació pública

En consonància amb les mobilitzacions que hi ha hagut els darrers mesos, la Marea Groga i l’Assemblea de Centres del Baix Maresme han convocat una nova rua reivindicativa en defensa de l’educació pública.
Fa prop d’un mes sortia a la llum el manifest de la recent creada Plataforma Premià per l’Escola Pública, una xarxa de diferents associacions polítiques, educatives i culturals de la vila que, davant del perill actual i futur en què es troba l’educació pública de Premià de Mar, tal i com passa arreu, pretén anticipar-se als possibles esdeveniments, crear discurs i teixir les bases per combatre nous atacs als drets bàsics aconseguits col·lectivament durant les darreres dècades.
És per això que Crida Premianenca ens sumem i us animem a participar a la rua reivindicativa en defensa de l’educació pública que tindrà lloc el proper dimecres 19 de març a les 5 de la tarda a la Plaça dels Països Catalans.
Per una educació PÚBLICA i de QUALITAT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.