Crida Premianenca omple de contingut el Ple de març

La formació presenta dues mocions pròpies i participa en dues mocions
més, a més de presentar fins a cinc preguntes en un ordre del dia
en què l’Equip de Govern només proposa dos punts.

Coherent amb la defensa que ha fet el partit reiteradament del paper que ha de tenir el plenari com a espai de debat i participació política, Crida Premianenca es presenta a la sessió ordinària del mes de març amb la carpeta plena de propostes i preguntes. Presenta dues mocions pròpies: una primera que demana que l’Ajuntament ampliï i millori la informació que es dispensa als ciutadans sobre els continguts dels Plens (atès que actualment l’única explicació que se’n dóna és l’ordre del dia) per tal que els premianencs puguin conèixer amb precisió l’abast de les resolucions que s’hi adopten. La segona insta l’Equip de Govern a iniciar gestions per tal que es creï al nostre municipi un Centre de Dia per atendre les necessitats del col·lectiu de la gent gran del nostre municipi.
A més d’aquestes, Crida pren part amb CiU d’una moció de suport a la campanya de l’ANCSigna un vot per la independència”; i finalment s’adhereix a una quarta moció que presenten tots els grups municipals per la creació d’una comissió de seguiment de l’afer de Can Sanpere participada per la plataforma Can Sanpere 100% Públic, plataforma amb la qual Crida Premianenca ja ha posat de manifest la seva complicitat de manera fefaent.
A l’apartat de precs i preguntes Crida Premianenca és l’únic grup que proposa interpel·lacions a l’Equip de Govern, i de fet demana explicacions sobre diferents temes a fins a cinc regidories. En concret es pregunta per l’activitat de la Regidoria d’Estudis Econòmics; demana una valoració de la Festa Major d’Hivern; fa una pregunta i un prec sobre la Font del Cargol (on fa uns dies hi ha aparegut un rètol que indica que l’aigua no és potable); un prec i una pregunta més sobre el canvi de sentit del carrer Narcís Monturiol; i finalment una pregunta sobre els primers sis mesos de feina del nou coordinador de comunicació de l’Ajuntament.
Es fa palès un contrast preocupant entre les aportacions que fa l’Equip de Govern a l’ordre del dia i el volum de qüestions que hi presenta Crida Premianenca, un fet que tornem a denunciar per considerar que respon a una voluntat indissimulada de despullar de funcions i sentit el que hauria de ser l’òrgan principal de debat i participació política d’un Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.