[26 de maig] Presentació de la Plataforma Premià per l’Escola Pública

El proper dilluns 26 de maig tindrà lloc la presentació de la Plataforma Premià per l’Escola Pública a les 19h al Centre Cívic. L’acte comptarà amb diverses intervencions de membres de la plataforma i del catedràtic de Didàctica i Organització Educativa de la Universitat de Barcelona, Francesc Imbernón.

La Plataforma Premià per l’Escola Pública és un moviment que vol aglutinar el màxim nombre de col·lectius i persones entorn de l’escola pública en tots els àmbits i des de tots els sectors de la comunitat educativa, l’associacionisme, el sindicalisme i els moviments socials del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.