Crida inicia la campanya pel doble SÍ a la consulta del proper 9 de novembre

Sota el lema “Per seguir avançant, vota Sí i Sí”, Crida Premianenca inicia aquest divendres la campanya a favor de la independència del nostre poble, que serà sotmesa a votació el proper 9 de novembre en el marc de la consulta que organitza la Generalitat de Catalunya.
D’aquesta manera, Crida continua defensant la vigència i la importància de la consulta del 9 de novembre, perquè només amb la mobilització popular el procés serà irreversible. En aquest sentit, fem una crida als premianencs i premianenques, així com també a les entitats i partits de Premià de Mar, a fer possible la consulta entre tots sense fer cap pas enrere.
La campanya de Crida, doncs, girarà entorn de tres eixos:

  • La defensa del referèndum com a instrument de democràcia real per exercir el dret a l’autodeterminació. Un referèndum vinculant amb una pregunta binària que hauria de comportar la materialització immediata del resultat.
  • La defensa de la independència com l’única via de ruptura amb l’Estat espanyol. Independència per obrir un procés constituent en què el protagonisme popular desbordi les elits i enceti la construcció d’una República Catalana que transformi d’arrel el sistema polític, econòmic i social.
  • La defensa dels Països Catalans, el nostre país, tots els territoris de parla catalana. Tots ells, com tota nació, tenen el dret a l’autodeterminació i la plena independència política, econòmica i cultural.
Per l’excepcionalitat del moment històric i per les ganes de participar-hi, Crida ha volgut dissenyar una campanya original i especial. Per això hem demanat a tres artistes premianenques que il·lustressin aquest moment històric en què la ciutadania podrà expressar lliurement, a través de les urnes, quin vol que sigui el futur polític del país. Les seves obres seran els cartells de campanya de Crida. Les artistes són Mariona Mayol, Mercè Colomer i Joana Badia.
Aquestes obres seran descobertes el proper divendres 24 d’octubre a les 10 de la nit en el marc de l’acte central de la campanya on hi participaran Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Mataró; Jordi Pagès, membre de la Plataforma Esquerres pel SíSí; i Joan Ribet, regidor de Crida Premianenca a l’Ajuntament de Premià de Mar. Després dels parlaments hi haurà festa fins la matinada amb PD Fotlifoc i DJ Hall, i hi haurà servei de barra amb preus populars. En cas de pluja, l’acte se celebrarà al porxo de la Lió.
Per aquesta campanya, Crida té previst enganxar 400 cartells i repartir fins a 1.500 tríptics informatius on s’explicaran els motius pels quals la candidatura demana el #SÍSÍ. Serà fins el dia 8 de novembre que Crida Premianenca realitzarà accions diverses al carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.