Crida inicia la campanya pel doble SÍ a la consulta del proper 9 de novembre

Sota el lema “Per seguir avançant, vota Sí i Sí”, Crida Premianenca inicia aquest divendres la campanya a favor de la independència del nostre poble, que serà sotmesa a votació el proper 9 de novembre en el marc de la consulta que organitza la Generalitat de Catalunya.
D’aquesta manera, Crida continua defensant la vigència i la importància de la consulta del 9 de novembre, perquè només amb la mobilització popular el procés serà irreversible. En aquest sentit, fem una crida als premianencs i premianenques, així com també a les entitats i partits de Premià de Mar, a fer possible la consulta entre tots sense fer cap pas enrere.
La campanya de Crida, doncs, girarà entorn de tres eixos:

  • La defensa del referèndum com a instrument de democràcia real per exercir el dret a l’autodeterminació. Un referèndum vinculant amb una pregunta binària que hauria de comportar la materialització immediata del resultat.
  • La defensa de la independència com l’única via de ruptura amb l’Estat espanyol. Independència per obrir un procés constituent en què el protagonisme popular desbordi les elits i enceti la construcció d’una República Catalana que transformi d’arrel el sistema polític, econòmic i social.
  • La defensa dels Països Catalans, el nostre país, tots els territoris de parla catalana. Tots ells, com tota nació, tenen el dret a l’autodeterminació i la plena independència política, econòmica i cultural.
Per l’excepcionalitat del moment històric i per les ganes de participar-hi, Crida ha volgut dissenyar una campanya original i especial. Per això hem demanat a tres artistes premianenques que il·lustressin aquest moment històric en què la ciutadania podrà expressar lliurement, a través de les urnes, quin vol que sigui el futur polític del país. Les seves obres seran els cartells de campanya de Crida. Les artistes són Mariona Mayol, Mercè Colomer i Joana Badia.
Aquestes obres seran descobertes el proper divendres 24 d’octubre a les 10 de la nit en el marc de l’acte central de la campanya on hi participaran Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP a l’Ajuntament de Mataró; Jordi Pagès, membre de la Plataforma Esquerres pel SíSí; i Joan Ribet, regidor de Crida Premianenca a l’Ajuntament de Premià de Mar. Després dels parlaments hi haurà festa fins la matinada amb PD Fotlifoc i DJ Hall, i hi haurà servei de barra amb preus populars. En cas de pluja, l’acte se celebrarà al porxo de la Lió.
Per aquesta campanya, Crida té previst enganxar 400 cartells i repartir fins a 1.500 tríptics informatius on s’explicaran els motius pels quals la candidatura demana el #SÍSÍ. Serà fins el dia 8 de novembre que Crida Premianenca realitzarà accions diverses al carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.