Ja tenim llista electoral, oberta i participativa!

Crida Premianenca ha culminat aquest dijous 26 de març el procés de confecció de la llista per a les
properes eleccions municipals. El tancament de les llistes s’ha dut a terme de manera oberta i participativa, mitjançant una aplicació web on la ciutadania ha pogut proposar els seus candidats durant els darrers dies. Finalment, i després de rebre més de 80 propostes, una assemblea oberta ha decidit la relació i ordre de candidats per consens.
Des de Crida volem agrair la participació de totes aquelles persones que, durant les darreres
setmanes, han enviat propostes, s’han significat a favor de la nostra candidatura i, en definitiva, han col·laborat per decidir la llista final. El resultat, amb més de 40 persones disposades a aparèixer a la butlleta electoral, ha superat totes les nostres expectatives.
A Crida Premianenca creiem que la política municipal només serà útil si es troba al servei de la ciutadania i els moviments socials, i la confecció d’aquesta llista electoral és un exemple més, com ja ho van ser la jornada de treball COP2015 o l’espai web wikipremianenca.
Feta la llista, ara
ens toca obrir l’Ajuntament.
Els primers 7 noms de la
candidatura de Crida Premianenca – Poble Actiu són:
 
1-
Joan Ribet, llicenciat en ciències polítiques. Actualment treballa com a tècnic de joventut i cultura a Navàs (Bages).
2-
Marina Altés, psicòloga. Treballa a l’Hospital General de Granollers i duu a terme tasques de recerca mèdica i rehabilitació cognitiva.
3-
Pau Pañella. Professional de les arts escèniques. És educador a EdPAC (Educació per l’Acció Crítica).
4-
Brenda Bär. Mestra de primària i llicenciada en ciències polítiques. Fa tasques de recerca a la UB i treballa com a educadora social.
5-
Andreu Mumbrú. Llicenciat en filosofia i ciències polítiques. Actualment treballa a programa de millora i innovació docent de la UB.
6-
Sara Montesinos. Periodista. Treballa en comunicació interna per a organitzacions del tercer sector i col·labora a diversos mitjans.
7-
Miquel Moreno. Llicenciat en Comunicació Audiovisual. És fundador i soci de treball d’una cooperativa de produccions audiovisuals a Premià de Mar.
 
La resta de la llista es donarà a conèixer durant els propers dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.