Acte Final de Campanya: crònica i resum gràfic

Aquest divendres 22 de maig vam celebrar el nostre darrer acte de la campanya electoral per a les eleccions municipals de 2015. Al bellmig del poble, a la plaça de l’Ajuntament, petits i grans vam poder gaudir des de les 18h fins a la mitjanit amb totes les activitats programades.
 L’esdeveniment va començar amb un espectacle de màgia per a tots els públics, seguit de xocolatada per la canalla. A les 20h van començar els parlaments, conduits i presentats per l’Aran Prades i on també hi van participar Pau Panyella, Didac Pairó i Joan Ribet per part de Crida, i Anna Gabriel, regidora de la CUP a Sallent (2003-2011) i membre del Secretariat Nacional de la CUP.

Després de l’acte polític, l’acte va cloure amb una fideuada popular i concert a càrrec de Sambà de Festa, que ens va fer ballar fins la mitjanit, hora de finalització oficial de la campanya electoral.
Teniu imatges de l’acte a la nostra galeria de facebook.
Volem agrair-vos a totes i tots el suport durant aquesta campanya. Han estat dues setmanes intenses, de molta feina i amb moltes ganes de fer arribar el nostre projecte a tots els racons de Premià de Mar.
De nou, moltes gràcies!

Ens veiem demà a les urnes, i sempre al carrer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.