És hora de fer un punt i a part, és hora de que el poble sigui el seu govern. Governem-nos!

Comencem la campanya electoral per a les properes eleccions amb tot a punt per fer arribar el projecte de Crida Premianenca a la ciutadania. Un projecte que, d’altra banda, s’ha gestat des de la col·lectivitat més absoluta, recollint la feina dels membres de l’assemblea de Crida i de multitud de premianencs i premianenques que han volgut participar per construir plegats el model de poble que tots i totes desitjem.
Durant els propers dies podreu trobar tota la informació sobre la campanya i les nostres activitats en aquest mateix web o als nostres canals habituals a Facebook i Twitter. A més, podreu consultar el nostre programa des d’aquest lloc, visualitzar els vídeos de campanya i descarregar-vos els materials que hem preparat per aquest període electoral.
Ara toca fer un punt i a part a Premià de Mar. 

Governem-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.