Es publica el manifest “Signem per la Crida” en suport a la candidatura de Crida Premianenca

ACTUALITZACIÓ 21/05/2015 :
El diari PUNT-AVUI es fa ressó de la campanya Signem per la Crida.

El passat dia 13 de maig es publicava el manifest de suport a Crida Premianenca “Signem per la Crida”. 

El manifest compta amb signatures tan destacades com els escriptors Pep Bras i Kino Herrero, l’entrenador del Club Joventut de Badalona Salva Maldonado, el fotògraf Xavier Ribas, els mestres Vicenç Gascó i Josefina Miret o el cooperativista Lluís Soler. A nivell polític, a les propostes de Crida Premianenca s’hi han sumat, entre d’altres, representants de diferents partits del municipi com Joan Antoni Sòria (regidor de cultura per ICV), Laura Salomó (antiga cap de llista de ICV), Toni López de Haro (independent a les llistes del PSC), Vicenç Piñero (exregidor pel PSUC) o Mercè Gisbert (regidora de benestar social per ERC).

Els signants donen suport explícit a Crida i demanen el vot per la candidatura municipalista. A més, insisteixen que Crida Premianenca és una proposta única per canviar el rumb de la política municipal actual.
A continuació, enllacem el contingut del manifest. Podeu consultar els signants accedint a SignemperlaCrida i us hi podeu adherir enviant un correu a l’adreça [email protected] fent constar nom, cognoms i ocupació o qualsevol element de perfil personal.

MANIFEST: EL 24 DE MAIG VOTAREM CRIDA PREMIANENCA

Els i les sotasignants, activistes socials, gent del teixit associatiu, de les entitats, exregidors i exregidores de l’Ajuntament de Premià en diverses etapes i legislatures, i gent a títol individual, expressem el nostre suport a Crida Premianenca.Pensem que l’alternativa de la Crida representa un corrent d’aire fresc, jove, trencador i carregat d’il·lusió. Una proposta dinàmica i preparada per canviar el rumb de la política municipal dels darrers anys. Crida Premianenca manté viu el fil de les experiències de molts anys en favor d’un model de poble a on es pugui viure amb dignitat, en comunitat i en un marc de convivència cultural i social.Necessitem una proposta que tingui per protagonistes a les classes populars. Cal afavorir les polítiques destinades als serveis públics, l’ensenyament, la sanitat, l’habitatge i l’economia social, la preservació de l’entorn i la lluita contra l’especulació i l’explotació.És hora de grans canvis en el país i en els municipis. El nostre suport, doncs, és per la gent de la Crida i a favor d’un ampli moviment ciutadà per la defensa dels valors de la igualtat, les llibertats i la justícia social a Premià de Mar.Demanem el vot a la Crida i donem suport a aquest projecte. Que creixi amb més força, en el dia a dia, des de l’Ajuntament i des dels carrers i places de Premià de Mar. El 24 de maig votarem la Crida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.