Moltes gràcies a totes i tots!

Quin dia més emocionant! No hem tingut gairebé temps per pair-ho però ho podem dir clarament:

Crida Premianenca dobla la seva representació al ple obtenint 4 regidors, i es converteix en la segona força a Premià de Mar, només per darrera de Convergència i Unió, l’actual partit de govern.

Crida Premianenca no és una moda passatgera ni un bolet enmig del no res, som l’alternativa a Premià de Mar i ho demostra la feina feta durant aquests 4 anys i la que vindrà en els propers. Estem segur que en Joan, la Marina, en Pau i la Brenda correspondran a tots aquells que ens heu fet confiança (1881 persones!) i seran les regidores més actives de tot el ple. I no dubteu que tota la resta de Crida serem al seu costat, fent força junts per capgirar la política del nostre poble.
També volem agrair el suport de tots els que ens heu ajudat durant aquesta campanya i durant aquests darrers mesos: participant a la COP, ajudant-nos amb el programa, enganxant cartells, preparant actes…
És ben clar, Premià de Mar vol governar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.