Gràcies pel suport, seguim treballant per la ruptura!

Crida Premianenca és un projecte eminentment municipal, però l’excepcionalitat de les darrers eleccions al Parlament de Catalunya ens va fer posicionar-nos clarament a favor de l’opció que representava la candidatura de la CUP-Crida Constituent com a possibilitat de ruptura i transformació social.

Per aquest motiu, i en primer lloc, volem donar les gràcies als 1583 premianencs i premianenques que han fet costat a l’opció de la CUP-Crida Constituent, triplicant el resultats obtinguts per la CUP l’any 2012. Tots i totes heu estat el motor de la candidatura.

Però la màquina no para, i aquest divendres 2 d’octubre comencen les trobades territorials per decidir la postura de la CUP de cara a les properes setmanes. En el nostre cas, aquest espai és l’Assemblea Territorial del Maresme de la CUP, de la qual formen part les diferents candidatures de la comarca i les agrupacions, com Crida Premianenca, que van sota el paraigues de Poble Actiu.

Per aquest motiu, i de cara a obrir el debat i fer participar el major nombre de gent interessada des de la base, us convidem el proper dijous 1 d’octubre a un sopar-debat popular a les 20h al local de Crida. Allà valorarem els resultats electorals i debatrem què cal fer a partir d’ara. Serà una bona ocasió per compartir impresions, idees i propostes que es portaran a l’Assemblea Territorial del Maresme el dia després.

Pels que no pogueu venir, de la trobada se’n prendrà acte mitjançant un document PiratePad obert, que es podrà editar en directe des de qualsevol ordinador amb Internet.

Així doncs, seguim treballant, fins dijous!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.