Activem-nos: segona assemblea oberta a peu de carrer.

Crida Premianenca anuncia la realització de la segona assemblea oberta a peu de carrer sota el lema “Activem-nos”. La trobada tindrà lloc el proper dissabte 28 de novembre a les 18.00h, a l’escola Mar Nova, al barri de Can Pou-Camp de Mar.
Des de Crida seguim pensant que la participació real la fem entre totes i tots, a peu de carrer i, perquè no, a peu d’escola pública. Seguint el format d’assemblees obertes de carrer Activem-nos! volem treballar tres blocs bàsics en la propera trobada:
  • Rendició de comptes i objectius de futur: les regidores informaran sobre la tasca dins i fora la institució duta a terme els darrers mesos. Mitjançant diverses dinàmiques i debats, es valorarà aquesta tasca i entre totes definirem quins han d’ésser els objectius immediats de Crida d’ara en endavant. 
  • Assemblea temàtica: conjugant la tríada territori, mobilitat, i façana marítima debatrem els reptes que tenim com a poble en l’actualitat. Serà el moment per aportar idees i accions. I per facilitar-ho, comptarem amb la presència de persones vinculades a diverses entitats que lluiten en aquests àmbits: Preservem el Maresme, la Plataforma Estació Premià i la Plataforma Cívica Premià Port.
  • Grups d’afinitat i treball: es presentarà la proposta de creació de diversos grups dinàmics, que treballaran de manera autònoma, al voltant de temes d’interès comú (serveis socials, economia, educació, gènere…). La finalitat d’aquests grups és la creació d’espais de debat, autoformació i generació d’idees i propostes en benefici del poble.
Com en l’anterior ocasió, podreu seguir l’acta on-line a mesura que es vagi prenent, a través d’aquest link. També podeu fer aportacions abans de l’assemblea perquè es prenguin en consideració. 
Apropeu-vos a debatre i treballar a la Mar Nova el proper dissabte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.