Els pressupostos participatius del 2017

Crida Premianenca va portar a debat una proposta sobre pressupostos participatius al ple ordinari del mes de febrer, que va tenir lloc ahir mateix. La proposta perseguia congelar una partida pressupostària que es destinés a invertir-se allà on els ciutadans decideixin. Per asentiment, el ple de l’Ajuntament va aprovar la moció. A proposta de Crida Premianenca, i després de tres anys reclamant-ho, la ciutadania podrà participar en les inversions del proper pressupost municipal

Esperem amb impaciència veure aquest procés participatiu, i hi estarem a sobre per garantir que la millor difusió i la màxima participació. No obstant, per a Crida Premianenca aquest és només una primera experiència, i esperem que la quantitat on la gent hi pugui participar sigui cada any major. Perquè per anomenar-nos participatius ens cal dotar els premianencs d’eines de participació i implicació en les decisions que pren el consistori. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.