Els pressupostos participatius del 2017

Crida Premianenca va portar a debat una proposta sobre pressupostos participatius al ple ordinari del mes de febrer, que va tenir lloc ahir mateix. La proposta perseguia congelar una partida pressupostària que es destinés a invertir-se allà on els ciutadans decideixin. Per asentiment, el ple de l’Ajuntament va aprovar la moció. A proposta de Crida Premianenca, i després de tres anys reclamant-ho, la ciutadania podrà participar en les inversions del proper pressupost municipal

Esperem amb impaciència veure aquest procés participatiu, i hi estarem a sobre per garantir que la millor difusió i la màxima participació. No obstant, per a Crida Premianenca aquest és només una primera experiència, i esperem que la quantitat on la gent hi pugui participar sigui cada any major. Perquè per anomenar-nos participatius ens cal dotar els premianencs d’eines de participació i implicació en les decisions que pren el consistori. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.