XERRADA: Palestina, viure en territori ocupat

El proper 14 d’abril, a les 19:30h al centre cívic de Premià de Mar (Carrer Esperança, 19) tindrà lloc la xerrada “Palestina, viure en territori ocupat”, a càrrec de Juani Rishmawi. Aquesta xerrada és organitzada conjuntament entre la Crida Premianenca i l’organització Endavant Maresme.

Juani Rishmawi, nascuda a Madrid, fa més de 20 anys que viu en els territoris palestins ocupats per l’estat d’Israel, primer a la franja de Gaza i després a Beit Sahour. Com a membre dels Comitès de Salut a Palestina (Health Work Committees), ens parlarà de com viu la població a nivell sociosanitari amb les traves de l’ocupació i el paper de la dona palestina com a pilar bàsic de la resitència.


Els Comitès de Salut a Palestina (Health Work Committees) és una iniciativa d’un grup de voluntaris que treballen en l’àmbit de la salut. En l’actualitat gestiona diversos hospitals i centres de sanitat i emergències a Palestina.

Acosta’t a la xerrada i dóna suport a la solidaritat internacional dels pobles!

Apunta’t a l’esdeveniment de Facebook de la xerrada: https://www.facebook.com/events/249984495346475/
Segueix aquesta xerrada l’activitat de Crida al Twitter: https://twitter.com/cridapremianenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.